unibet kampan vm 2018 29 juni

Stryktipset v. 15 13/4: Vårt system, tips och analys av samtliga 13 matcher

Annons:

Här var det jackpot! 14 maffiga miljoner kryddar Stryktipset denna vecka. Kupongen präglas som vanligt av brittisk fotboll, Premier League och Championship. Avslutningsvis finns även en spännande svensk strid. De flesta blickar kommer riktas mot Old Trafford under lördagen, kan United samla ihop sig efter veckans tunga nederlag mot Barcelona? Dags att jaga jackpotten!

Rygga våra eller gör dina egna system direkt på sajten:

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se
corner
Vecka 46
Spelstopp:
Jackpot: ca 10 milj kr
Oms. kr
Updating...
1
Ryssland - Belgien
1
X
2
Odds
3,65
3,90
1,95
Svenska folket
Öppna
29%
30%
41%

Sankt Petersburg arrangerar en äkta gruppfinal. Dessa båda nationer har demonstrerar sina styrkor genom hela kvalet. Belgien har resultatraden 8-0-0 och den än mer imponerande målskillnaden 30-1. Ryssarna har vunnit alla matcher utom vid vårens besök i Bryssel. På rysk mark är Putins pojkar riktigt råa att brottas med. Ryssland har inte släppt in ett enda hemmamål, varken i EM-kvalet eller i Nations League. Ettan får agera utgång men i den här holmgången ska hela säkerhetsbältet spännas fast fort!

2
Israel - Polen
1
X
2
Odds
2,85
3,45
2,46
Svenska folket
Öppna
25%
26%
49%

Polackerna är klara för nästa sommars slutspel efter att ha erövrat 19 pinnar på åtta omgångar. Offensiven är beryktad med Lewandowski i spetsen men faktum är att defensiven imponerat ännu mer. Förutom i bortamatchen mot Slovenien har inte Polen släppt in ett enda mål i detta kvalspel. Israel har ett desto darriga försvar, något målskillnaden 15-15 indikerar. Elva av baljorna har signerats av målmaskinen Eran Zahavi och Guangzhou-stjärnan toppar hela kvalspelets skytteliga. Värdarna måste vinna nu för att ha chans till avancemang. Zahavi har gjort mål senaste åtta gångerna han beträtt en fotbollsplan, när Polens beryktade defensiv saknar motivation måste rensarettan synas först och främst.

3
Österrike - Nordmakedonien
1
X
2
Odds
1,26
6,20
10,50
Svenska folket
Öppna
83%
10%
7%

När Robert Lewandowski lade Nordmakedonien på rygg för en månad sedan rök med största sannolikhet deras chans till en EM-biljett. Nu ställs gästerna dessutom mot en mardrömsmotståndare. Juni månads möte i Skopje slutade 4-1 till Österrike efter att flåbusen Arnautovic haft särskilt skojigt. 8-0 i skott på mål på bortaplan är skapligt. Hur kunde nordmakedonerna göra mål utan att skjuta ett skott på mål? Hinteregger bjöd på ett självmål för att få lite fart på matchen. Polen är det enda land som vunnit en tävlingsmatch i alplandet sedan 2016. Den hårt åtgångna ettan är ytterst trolig men här är det ändå på sin plats med att peta in ett kryss som stödhjul.

4
Kroatien - Slovakien
1
X
2
Odds
1,43
4,60
7,65
Svenska folket
Öppna
72%
19%
9%

Stenhårda Grupp E är näst på tur och här är det fortsatt vidöppet. Kroatien har samlat samman 14 poäng på sju omgångar. Modric och hans kamrater har inte imponerat, poängtapp mot Azerbajdzjan och torsk mot Ungern anstår inte en VM-finalist. Slovakien är gruppens bästa bortalag och går upp på slutspelsplats vid seger under lördagen. Gästerna slog Ungern i Budapest på sin senaste resa och mohikanen Marek Hamsik är still going strong. Tvåan erbjuder nu vansinnigt värde som inte går att blunda för. Både krysset och tvåan är av högsta prio!

5
Nordirland - Nederländerna
1
X
2
Odds
8,00
4,55
1,42
Svenska folket
Öppna
15%
20%
65%

På tal om vassa målskyttar kommer vi osökt till Windsor Park som besöks av Memphis Depay. Sex strutar har Lyon-forwarden sopat in och än mer imponerande är hans sju framspelningar i detta EM-kval. Vid mötet med Nordirland för en månad sedan var det Depay som lotsade Nederländerna till 3-1-triumfen med sina två fullträffar. Lita på att Ronald Koeman är nöjd med att kunna ha med sig sin guldklimp som var skadad i klubblaget förra helgen. Hemmalaget står på fyra segrar och två nederlag efter att ha gjort precis vad som förväntats. Dubbla triumfer mot Vitryssland respektive Estland samt torsk mot tyskarna och Koemans killar. Den troliga tvåan måste ha uppbackning med hänsyn till den våldsamma streckningen samt Depays eventuella skadepåverkan.

6
Gillingham - Lincoln
1
X
2
Odds
2,46
3,18
2,73
Svenska folket
Öppna
47%
30%
23%

Då kavlar vi upp ärmarna för lite hederlig brittisk klubblagsfotboll. Först ut från League One är ett möte mellan två tabellgrannar på tabellens nedre halva. Gillingham har resultatraden 4-6-6 och målskillnaden 20-20 efter 16 omgångar. Formen hackar på Priestfield Stadium, tre av de senaste striderna på denna arena har slutat med viktoria för gästande lag. Å andra sidan är inte Lincoln något skrämmande gäng när de är ute på resa, endast en seger i denna spelform bådar inte gott. Kanske har Lincoln fått en vändning genom 1-1 borta mot serieledande Ipswich i FA-cupen senast? Även om tvåan lockar mest så ska det målas generöst på den här raden.

7
Coventry - Rochdale
1
X
2
Odds
1,57
4,00
5,00
Svenska folket
Öppna
70%
18%
12%

Gamla svensklaget Coventry tillhör de mest svårslagna gängen i den engelska tredjedivisionen. De ljusblå har plockat poäng i 14 av 16 matcher och har dessutom plockat näst flest pinnar av samtliga i hemmaspelet. Rochdale ligger på den nedre halvan efter att ha släppt in på tok för många bollar, 28 på 17 framträdanden. Gästernas offensiv skaver också numera, noll baljor framåt i tre av de senaste fyra tillställningarna bådar inte gott inför trippen till Birmingham. Ettan ska bankas in med spikpistolen!

8
Rotherham - Accrington Stanley
1
X
2
Odds
1,73
3,60
4,35
Svenska folket
Öppna
65%
22%
13%

Matt Crooks har toppat formen lagom till mötet med sina forna lagkamrater. Fem mål sett till de senaste fyra tävlingsmatcherna är bara en färre än vad Rotherhams forward mäktade med på två säsonger i Accringtons tröja. The Millers har dessutom ligans näst mest väloljade defensiv som bara släppt 13 bollar förbi sig. Stanley har släppt in dubbelt så många kassar inför helgens drabbning. Gästerna har bara vunnit en av höstens nio bortamatcher och möter nu en motståndare som sällan bjuder dem på något. 5-1-0 är hårdkokt inbördes statistik. Etta.

9
Blackpool - AFC Wimbledon
1
X
2
Odds
1,69
3,75
4,45
Svenska folket
Öppna
68%
19%
13%

Armand Gnanduillet går mot sin bästa säsong i karriären. Blackpools centertank pangade in tio kassar förra säsongen, personbästa, och är nu uppe i åtta på 15 fighter. Två av den 27-årige ivorianens baljor kom i senaste ligamatchen då Peterborough monterades ner med 4-3 här på Bloomfield Road. Nu ska tabellåttan ta emot AFC Wimbledon som ligger på plats 20. Det bör inte bli några större problem med nedmonteringen denna gång. AFC har torskat i sju av sina åtta bortamatcher och hade inget att sätta emot på Bloomfield förra säsongen. Ska vi banka in en etta till? Det ska vi!

10
Bolton - Milton Keynes Dons
1
X
2
Odds
2,45
3,32
2,65
Svenska folket
Öppna
50%
28%
22%

På University of Bolton Stadium handlar det föga förvånande om att tampas i bottenträsket. Konstigt vore annars med tanke på att Bolton tvingades starta säsongen med tolv minuspoäng. Oavsett avdraget så har det inte gått särskilt bra för The Trotters. Efter att ha lirat 13 kamper ligger värdlaget alltjämt sist med två minuspoäng på kontot. Milton Keynes Dons ligger också under giljotinen efter att ha förlorat elva av sina 16 ligamatcher. Mitt i all misär kan Bolton trösta sig med att möjligheterna till poängplock är synnerligen goda denna helg. Fem av sju strider i hemmaborgen har slutat med att kontot fyllts på och MKD har käkat torsk på sex av sina sju resor. Med värdet i åtanke lockar krysset mer än ettan men båda dessa tecken känns nödvändiga.

11
Northampton - Crewe
1
X
2
Odds
2,68
3,42
2,38
Svenska folket
Öppna
41%
28%
31%

The Cobblers och The Railwaymen är två smeknamn som tyder på att det här kan bli en härlig holmgång. Det handlar om League Two, Englands fjärde högsta liga, och ett möte på den övre halvan. 17 respektive 16 omgångar har lagts till handlingarna när Crewe ligger fem pinnar före hemmalaget. Båda dessa kombattanter kommer från varsin viktoria i FA-cupen och formen gryr på bägge sidor. Två av de senaste fyra inbördes har slutat med delad ära och känslan är att både Northampton och Crewe vore bekväma med samma öde denna gång. Att låta mittentecknet agera allena är inte helt tokigt!

12
Port Vale - Carlisle
1
X
2
Odds
1,83
3,43
4,00
Svenska folket
Öppna
60%
24%
16%

Vi rullar vidare till Stoke-on-Trent där den övre halvan tar emot den undre. Port Vale har funnit toppform denna höst och bara lagts på rygg en gång sett till de senaste tio tävlingsmatcherna. Dessutom har Scott Brown hållit rent i buren senaste tre tillställningarna. Carlisle har förlorat fem gånger inom samma spann. Gästernas burväktare Adam Collin har inte varit lika lyckosam som Scott Brown, herr Collin har nämligen släppt in flest mål av seriens samtliga keepers. Port Vale är det enda gäng i League Two som är obesegrade på hemmabana. Carlisle är icke karlar nog för att förändra detta. Etta.

13
Macclesfield - Mansfield
1
X
2
Odds
-
-
-
Svenska folket
Öppna
34%
32%
34%

Moss Rose är namnet på sista anhalten på denna jackpot-kupong. Här möts två tabellgrannar som båda sopat ihop 20 pinnar, Macclesfield har dock en match till godo. Till saken hör att värdarna befinner sig i ett smärre inbördeskrig. Uteblivna löner har lett till spelarstrejk och denna duell lär knappast bli så jämbörig som den borde. Mansfield slog Burton borta i cupen senast och vann dessutom vårens inbördes mot Macclesfield. Med tanke på att hemmalaget lagt krokben på sig själva luktar det tveklöst tvåa lång väg!

1
Ryssland - Belgien
1
X
2
Odds
3,65
3,90
1,95
Svenska folket
Öppna
29%
30%
41%

Sankt Petersburg arrangerar en äkta gruppfinal. Dessa båda nationer har demonstrerar sina styrkor genom hela kvalet. Belgien har resultatraden 8-0-0 och den än mer imponerande målskillnaden 30-1. Ryssarna har vunnit alla matcher utom vid vårens besök i Bryssel. På rysk mark är Putins pojkar riktigt råa att brottas med. Ryssland har inte släppt in ett enda hemmamål, varken i EM-kvalet eller i Nations League. Ettan får agera utgång men i den här holmgången ska hela säkerhetsbältet spännas fast fort!

2
Israel - Polen
1
X
2
Odds
2,85
3,45
2,46
Svenska folket
Öppna
25%
26%
49%

Polackerna är klara för nästa sommars slutspel efter att ha erövrat 19 pinnar på åtta omgångar. Offensiven är beryktad med Lewandowski i spetsen men faktum är att defensiven imponerat ännu mer. Förutom i bortamatchen mot Slovenien har inte Polen släppt in ett enda mål i detta kvalspel. Israel har ett desto darriga försvar, något målskillnaden 15-15 indikerar. Elva av baljorna har signerats av målmaskinen Eran Zahavi och Guangzhou-stjärnan toppar hela kvalspelets skytteliga. Värdarna måste vinna nu för att ha chans till avancemang. Zahavi har gjort mål senaste åtta gångerna han beträtt en fotbollsplan, när Polens beryktade defensiv saknar motivation måste rensarettan synas först och främst.

3
Österrike - Nordmakedonien
1
X
2
Odds
1,26
6,20
10,50
Svenska folket
Öppna
83%
10%
7%

När Robert Lewandowski lade Nordmakedonien på rygg för en månad sedan rök med största sannolikhet deras chans till en EM-biljett. Nu ställs gästerna dessutom mot en mardrömsmotståndare. Juni månads möte i Skopje slutade 4-1 till Österrike efter att flåbusen Arnautovic haft särskilt skojigt. 8-0 i skott på mål på bortaplan är skapligt. Hur kunde nordmakedonerna göra mål utan att skjuta ett skott på mål? Hinteregger bjöd på ett självmål för att få lite fart på matchen. Polen är det enda land som vunnit en tävlingsmatch i alplandet sedan 2016. Den hårt åtgångna ettan är ytterst trolig men här är det ändå på sin plats med att peta in ett kryss som stödhjul.

4
Kroatien - Slovakien
1
X
2
Odds
1,43
4,60
7,65
Svenska folket
Öppna
72%
19%
9%

Stenhårda Grupp E är näst på tur och här är det fortsatt vidöppet. Kroatien har samlat samman 14 poäng på sju omgångar. Modric och hans kamrater har inte imponerat, poängtapp mot Azerbajdzjan och torsk mot Ungern anstår inte en VM-finalist. Slovakien är gruppens bästa bortalag och går upp på slutspelsplats vid seger under lördagen. Gästerna slog Ungern i Budapest på sin senaste resa och mohikanen Marek Hamsik är still going strong. Tvåan erbjuder nu vansinnigt värde som inte går att blunda för. Både krysset och tvåan är av högsta prio!

5
Nordirland - Nederländerna
1
X
2
Odds
8,00
4,55
1,42
Svenska folket
Öppna
15%
20%
65%

På tal om vassa målskyttar kommer vi osökt till Windsor Park som besöks av Memphis Depay. Sex strutar har Lyon-forwarden sopat in och än mer imponerande är hans sju framspelningar i detta EM-kval. Vid mötet med Nordirland för en månad sedan var det Depay som lotsade Nederländerna till 3-1-triumfen med sina två fullträffar. Lita på att Ronald Koeman är nöjd med att kunna ha med sig sin guldklimp som var skadad i klubblaget förra helgen. Hemmalaget står på fyra segrar och två nederlag efter att ha gjort precis vad som förväntats. Dubbla triumfer mot Vitryssland respektive Estland samt torsk mot tyskarna och Koemans killar. Den troliga tvåan måste ha uppbackning med hänsyn till den våldsamma streckningen samt Depays eventuella skadepåverkan.

6
Gillingham - Lincoln
1
X
2
Odds
2,46
3,18
2,73
Svenska folket
Öppna
47%
30%
23%

Då kavlar vi upp ärmarna för lite hederlig brittisk klubblagsfotboll. Först ut från League One är ett möte mellan två tabellgrannar på tabellens nedre halva. Gillingham har resultatraden 4-6-6 och målskillnaden 20-20 efter 16 omgångar. Formen hackar på Priestfield Stadium, tre av de senaste striderna på denna arena har slutat med viktoria för gästande lag. Å andra sidan är inte Lincoln något skrämmande gäng när de är ute på resa, endast en seger i denna spelform bådar inte gott. Kanske har Lincoln fått en vändning genom 1-1 borta mot serieledande Ipswich i FA-cupen senast? Även om tvåan lockar mest så ska det målas generöst på den här raden.

7
Coventry - Rochdale
1
X
2
Odds
1,57
4,00
5,00
Svenska folket
Öppna
70%
18%
12%

Gamla svensklaget Coventry tillhör de mest svårslagna gängen i den engelska tredjedivisionen. De ljusblå har plockat poäng i 14 av 16 matcher och har dessutom plockat näst flest pinnar av samtliga i hemmaspelet. Rochdale ligger på den nedre halvan efter att ha släppt in på tok för många bollar, 28 på 17 framträdanden. Gästernas offensiv skaver också numera, noll baljor framåt i tre av de senaste fyra tillställningarna bådar inte gott inför trippen till Birmingham. Ettan ska bankas in med spikpistolen!

8
Rotherham - Accrington Stanley
1
X
2
Odds
1,73
3,60
4,35
Svenska folket
Öppna
65%
22%
13%

Matt Crooks har toppat formen lagom till mötet med sina forna lagkamrater. Fem mål sett till de senaste fyra tävlingsmatcherna är bara en färre än vad Rotherhams forward mäktade med på två säsonger i Accringtons tröja. The Millers har dessutom ligans näst mest väloljade defensiv som bara släppt 13 bollar förbi sig. Stanley har släppt in dubbelt så många kassar inför helgens drabbning. Gästerna har bara vunnit en av höstens nio bortamatcher och möter nu en motståndare som sällan bjuder dem på något. 5-1-0 är hårdkokt inbördes statistik. Etta.

9
Blackpool - AFC Wimbledon
1
X
2
Odds
1,69
3,75
4,45
Svenska folket
Öppna
68%
19%
13%

Armand Gnanduillet går mot sin bästa säsong i karriären. Blackpools centertank pangade in tio kassar förra säsongen, personbästa, och är nu uppe i åtta på 15 fighter. Två av den 27-årige ivorianens baljor kom i senaste ligamatchen då Peterborough monterades ner med 4-3 här på Bloomfield Road. Nu ska tabellåttan ta emot AFC Wimbledon som ligger på plats 20. Det bör inte bli några större problem med nedmonteringen denna gång. AFC har torskat i sju av sina åtta bortamatcher och hade inget att sätta emot på Bloomfield förra säsongen. Ska vi banka in en etta till? Det ska vi!

10
Bolton - Milton Keynes Dons
1
X
2
Odds
2,45
3,32
2,65
Svenska folket
Öppna
50%
28%
22%

På University of Bolton Stadium handlar det föga förvånande om att tampas i bottenträsket. Konstigt vore annars med tanke på att Bolton tvingades starta säsongen med tolv minuspoäng. Oavsett avdraget så har det inte gått särskilt bra för The Trotters. Efter att ha lirat 13 kamper ligger värdlaget alltjämt sist med två minuspoäng på kontot. Milton Keynes Dons ligger också under giljotinen efter att ha förlorat elva av sina 16 ligamatcher. Mitt i all misär kan Bolton trösta sig med att möjligheterna till poängplock är synnerligen goda denna helg. Fem av sju strider i hemmaborgen har slutat med att kontot fyllts på och MKD har käkat torsk på sex av sina sju resor. Med värdet i åtanke lockar krysset mer än ettan men båda dessa tecken känns nödvändiga.

11
Northampton - Crewe
1
X
2
Odds
2,68
3,42
2,38
Svenska folket
Öppna
41%
28%
31%

The Cobblers och The Railwaymen är två smeknamn som tyder på att det här kan bli en härlig holmgång. Det handlar om League Two, Englands fjärde högsta liga, och ett möte på den övre halvan. 17 respektive 16 omgångar har lagts till handlingarna när Crewe ligger fem pinnar före hemmalaget. Båda dessa kombattanter kommer från varsin viktoria i FA-cupen och formen gryr på bägge sidor. Två av de senaste fyra inbördes har slutat med delad ära och känslan är att både Northampton och Crewe vore bekväma med samma öde denna gång. Att låta mittentecknet agera allena är inte helt tokigt!

12
Port Vale - Carlisle
1
X
2
Odds
1,83
3,43
4,00
Svenska folket
Öppna
60%
24%
16%

Vi rullar vidare till Stoke-on-Trent där den övre halvan tar emot den undre. Port Vale har funnit toppform denna höst och bara lagts på rygg en gång sett till de senaste tio tävlingsmatcherna. Dessutom har Scott Brown hållit rent i buren senaste tre tillställningarna. Carlisle har förlorat fem gånger inom samma spann. Gästernas burväktare Adam Collin har inte varit lika lyckosam som Scott Brown, herr Collin har nämligen släppt in flest mål av seriens samtliga keepers. Port Vale är det enda gäng i League Two som är obesegrade på hemmabana. Carlisle är icke karlar nog för att förändra detta. Etta.

13
Macclesfield - Mansfield
1
X
2
Odds
-
-
-
Svenska folket
Öppna
34%
32%
34%

Moss Rose är namnet på sista anhalten på denna jackpot-kupong. Här möts två tabellgrannar som båda sopat ihop 20 pinnar, Macclesfield har dock en match till godo. Till saken hör att värdarna befinner sig i ett smärre inbördeskrig. Uteblivna löner har lett till spelarstrejk och denna duell lär knappast bli så jämbörig som den borde. Mansfield slog Burton borta i cupen senast och vann dessutom vårens inbördes mot Macclesfield. Med tanke på att hemmalaget lagt krokben på sig själva luktar det tveklöst tvåa lång väg!

1
Ryssland - Belgien
1
X
2
Odds
3,65
3,90
1,95
Svenska folket
Öppna
29%
30%
41%

Sankt Petersburg arrangerar en äkta gruppfinal. Dessa båda nationer har demonstrerar sina styrkor genom hela kvalet. Belgien har resultatraden 8-0-0 och den än mer imponerande målskillnaden 30-1. Ryssarna har vunnit alla matcher utom vid vårens besök i Bryssel. På rysk mark är Putins pojkar riktigt råa att brottas med. Ryssland har inte släppt in ett enda hemmamål, varken i EM-kvalet eller i Nations League. Ettan får agera utgång men i den här holmgången ska hela säkerhetsbältet spännas fast fort!

2
Israel - Polen
1
X
2
Odds
2,85
3,45
2,46
Svenska folket
Öppna
25%
26%
49%

Polackerna är klara för nästa sommars slutspel efter att ha erövrat 19 pinnar på åtta omgångar. Offensiven är beryktad med Lewandowski i spetsen men faktum är att defensiven imponerat ännu mer. Förutom i bortamatchen mot Slovenien har inte Polen släppt in ett enda mål i detta kvalspel. Israel har ett desto darriga försvar, något målskillnaden 15-15 indikerar. Elva av baljorna har signerats av målmaskinen Eran Zahavi och Guangzhou-stjärnan toppar hela kvalspelets skytteliga. Värdarna måste vinna nu för att ha chans till avancemang. Zahavi har gjort mål senaste åtta gångerna han beträtt en fotbollsplan, när Polens beryktade defensiv saknar motivation måste rensarettan synas först och främst.

3
Österrike - Nordmakedonien
1
X
2
Odds
1,26
6,20
10,50
Svenska folket
Öppna
83%
10%
7%

När Robert Lewandowski lade Nordmakedonien på rygg för en månad sedan rök med största sannolikhet deras chans till en EM-biljett. Nu ställs gästerna dessutom mot en mardrömsmotståndare. Juni månads möte i Skopje slutade 4-1 till Österrike efter att flåbusen Arnautovic haft särskilt skojigt. 8-0 i skott på mål på bortaplan är skapligt. Hur kunde nordmakedonerna göra mål utan att skjuta ett skott på mål? Hinteregger bjöd på ett självmål för att få lite fart på matchen. Polen är det enda land som vunnit en tävlingsmatch i alplandet sedan 2016. Den hårt åtgångna ettan är ytterst trolig men här är det ändå på sin plats med att peta in ett kryss som stödhjul.

4
Kroatien - Slovakien
1
X
2
Odds
1,43
4,60
7,65
Svenska folket
Öppna
72%
19%
9%

Stenhårda Grupp E är näst på tur och här är det fortsatt vidöppet. Kroatien har samlat samman 14 poäng på sju omgångar. Modric och hans kamrater har inte imponerat, poängtapp mot Azerbajdzjan och torsk mot Ungern anstår inte en VM-finalist. Slovakien är gruppens bästa bortalag och går upp på slutspelsplats vid seger under lördagen. Gästerna slog Ungern i Budapest på sin senaste resa och mohikanen Marek Hamsik är still going strong. Tvåan erbjuder nu vansinnigt värde som inte går att blunda för. Både krysset och tvåan är av högsta prio!

5
Nordirland - Nederländerna
1
X
2
Odds
8,00
4,55
1,42
Svenska folket
Öppna
15%
20%
65%

På tal om vassa målskyttar kommer vi osökt till Windsor Park som besöks av Memphis Depay. Sex strutar har Lyon-forwarden sopat in och än mer imponerande är hans sju framspelningar i detta EM-kval. Vid mötet med Nordirland för en månad sedan var det Depay som lotsade Nederländerna till 3-1-triumfen med sina två fullträffar. Lita på att Ronald Koeman är nöjd med att kunna ha med sig sin guldklimp som var skadad i klubblaget förra helgen. Hemmalaget står på fyra segrar och två nederlag efter att ha gjort precis vad som förväntats. Dubbla triumfer mot Vitryssland respektive Estland samt torsk mot tyskarna och Koemans killar. Den troliga tvåan måste ha uppbackning med hänsyn till den våldsamma streckningen samt Depays eventuella skadepåverkan.

6
Gillingham - Lincoln
1
X
2
Odds
2,46
3,18
2,73
Svenska folket
Öppna
47%
30%
23%

Då kavlar vi upp ärmarna för lite hederlig brittisk klubblagsfotboll. Först ut från League One är ett möte mellan två tabellgrannar på tabellens nedre halva. Gillingham har resultatraden 4-6-6 och målskillnaden 20-20 efter 16 omgångar. Formen hackar på Priestfield Stadium, tre av de senaste striderna på denna arena har slutat med viktoria för gästande lag. Å andra sidan är inte Lincoln något skrämmande gäng när de är ute på resa, endast en seger i denna spelform bådar inte gott. Kanske har Lincoln fått en vändning genom 1-1 borta mot serieledande Ipswich i FA-cupen senast? Även om tvåan lockar mest så ska det målas generöst på den här raden.

7
Coventry - Rochdale
1
X
2
Odds
1,57
4,00
5,00
Svenska folket
Öppna
70%
18%
12%

Gamla svensklaget Coventry tillhör de mest svårslagna gängen i den engelska tredjedivisionen. De ljusblå har plockat poäng i 14 av 16 matcher och har dessutom plockat näst flest pinnar av samtliga i hemmaspelet. Rochdale ligger på den nedre halvan efter att ha släppt in på tok för många bollar, 28 på 17 framträdanden. Gästernas offensiv skaver också numera, noll baljor framåt i tre av de senaste fyra tillställningarna bådar inte gott inför trippen till Birmingham. Ettan ska bankas in med spikpistolen!

8
Rotherham - Accrington Stanley
1
X
2
Odds
1,73
3,60
4,35
Svenska folket
Öppna
65%
22%
13%

Matt Crooks har toppat formen lagom till mötet med sina forna lagkamrater. Fem mål sett till de senaste fyra tävlingsmatcherna är bara en färre än vad Rotherhams forward mäktade med på två säsonger i Accringtons tröja. The Millers har dessutom ligans näst mest väloljade defensiv som bara släppt 13 bollar förbi sig. Stanley har släppt in dubbelt så många kassar inför helgens drabbning. Gästerna har bara vunnit en av höstens nio bortamatcher och möter nu en motståndare som sällan bjuder dem på något. 5-1-0 är hårdkokt inbördes statistik. Etta.

9
Blackpool - AFC Wimbledon
1
X
2
Odds
1,69
3,75
4,45
Svenska folket
Öppna
68%
19%
13%

Armand Gnanduillet går mot sin bästa säsong i karriären. Blackpools centertank pangade in tio kassar förra säsongen, personbästa, och är nu uppe i åtta på 15 fighter. Två av den 27-årige ivorianens baljor kom i senaste ligamatchen då Peterborough monterades ner med 4-3 här på Bloomfield Road. Nu ska tabellåttan ta emot AFC Wimbledon som ligger på plats 20. Det bör inte bli några större problem med nedmonteringen denna gång. AFC har torskat i sju av sina åtta bortamatcher och hade inget att sätta emot på Bloomfield förra säsongen. Ska vi banka in en etta till? Det ska vi!

10
Bolton - Milton Keynes Dons
1
X
2
Odds
2,45
3,32
2,65
Svenska folket
Öppna
50%
28%
22%

På University of Bolton Stadium handlar det föga förvånande om att tampas i bottenträsket. Konstigt vore annars med tanke på att Bolton tvingades starta säsongen med tolv minuspoäng. Oavsett avdraget så har det inte gått särskilt bra för The Trotters. Efter att ha lirat 13 kamper ligger värdlaget alltjämt sist med två minuspoäng på kontot. Milton Keynes Dons ligger också under giljotinen efter att ha förlorat elva av sina 16 ligamatcher. Mitt i all misär kan Bolton trösta sig med att möjligheterna till poängplock är synnerligen goda denna helg. Fem av sju strider i hemmaborgen har slutat med att kontot fyllts på och MKD har käkat torsk på sex av sina sju resor. Med värdet i åtanke lockar krysset mer än ettan men båda dessa tecken känns nödvändiga.

11
Northampton - Crewe
1
X
2
Odds
2,68
3,42
2,38
Svenska folket
Öppna
41%
28%
31%

The Cobblers och The Railwaymen är två smeknamn som tyder på att det här kan bli en härlig holmgång. Det handlar om League Two, Englands fjärde högsta liga, och ett möte på den övre halvan. 17 respektive 16 omgångar har lagts till handlingarna när Crewe ligger fem pinnar före hemmalaget. Båda dessa kombattanter kommer från varsin viktoria i FA-cupen och formen gryr på bägge sidor. Två av de senaste fyra inbördes har slutat med delad ära och känslan är att både Northampton och Crewe vore bekväma med samma öde denna gång. Att låta mittentecknet agera allena är inte helt tokigt!

12
Port Vale - Carlisle
1
X
2
Odds
1,83
3,43
4,00
Svenska folket
Öppna
60%
24%
16%

Vi rullar vidare till Stoke-on-Trent där den övre halvan tar emot den undre. Port Vale har funnit toppform denna höst och bara lagts på rygg en gång sett till de senaste tio tävlingsmatcherna. Dessutom har Scott Brown hållit rent i buren senaste tre tillställningarna. Carlisle har förlorat fem gånger inom samma spann. Gästernas burväktare Adam Collin har inte varit lika lyckosam som Scott Brown, herr Collin har nämligen släppt in flest mål av seriens samtliga keepers. Port Vale är det enda gäng i League Two som är obesegrade på hemmabana. Carlisle är icke karlar nog för att förändra detta. Etta.

13
Macclesfield - Mansfield
1
X
2
Odds
-
-
-
Svenska folket
Öppna
34%
32%
34%

Moss Rose är namnet på sista anhalten på denna jackpot-kupong. Här möts två tabellgrannar som båda sopat ihop 20 pinnar, Macclesfield har dock en match till godo. Till saken hör att värdarna befinner sig i ett smärre inbördeskrig. Uteblivna löner har lett till spelarstrejk och denna duell lär knappast bli så jämbörig som den borde. Mansfield slog Burton borta i cupen senast och vann dessutom vårens inbördes mot Macclesfield. Med tanke på att hemmalaget lagt krokben på sig själva luktar det tveklöst tvåa lång väg!

Hel
0
Halv
0
Pris
0 kr

 

 

Spiken! – Manchester United

Victor Nilsson Lindelöf och hans lagkamrater behöver ingen tändvätska för att triggas igång på Old Trafford. Trots förlusten mot Barcelona är United helmotiverade inför helgens ligamatch, en biljett till nästa års Champions League står på spel medan West Ham i praktiken inte har något att spela för.

Skrällen! – Bristol City

Veckans Stryktips saknar de riktigt stora skrällmöjligheterna. Bristol City är dock en underdog som öppnar för kupongrensning. City har vunnit fler matcher än Aston Villa under säsongen och ska ses med goda chanser!

 

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100