unibet kampan vm 2018 29 juni

Stryktipset v. 15 13/4: Vårt system, tips och analys av samtliga 13 matcher

Annons:

Här var det jackpot! 14 maffiga miljoner kryddar Stryktipset denna vecka. Kupongen präglas som vanligt av brittisk fotboll, Premier League och Championship. Avslutningsvis finns även en spännande svensk strid. De flesta blickar kommer riktas mot Old Trafford under lördagen, kan United samla ihop sig efter veckans tunga nederlag mot Barcelona? Dags att jaga jackpotten!

Rygga våra eller gör dina egna system direkt på sajten:

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se
corner
Vecka 28
Spelstopp:
Jackpot: ca 12 milj kr
Oms. kr
Updating...
1
Liverpool - Burnley
1
X
2
Odds
1,26
6,35
11,90
Svenska folket
Öppna
79%
13%
8%

Liverpool är som bekant nykrönta mästare och Jürgen Klopp har börjat matcha ynglingar som Neco Williams samt Curtis Jones. Dessutom kan nog bland andra Harvey Elliot räkna med minuter under säsongsavslutningen. Nu väntar ett formstarkt Burnley som plockat tio poäng på de senaste fyra omgångarna. The Clarets slåss i högsta grad om en Europa League-plats och mot ett omotiverat Liverpool ska gästerna mycket väl kunna skrälla. Ett av få fina skrällalternativ ska självklart finnas med på kupongen.

2
Brighton - Manchester C
1
X
2
Odds
10,40
5,70
1,31
Svenska folket
Öppna
14%
15%
71%

Brighton har haft en fin period sedan återstarten och Graham Potters manskap kommer av allt att döma tillhöra Premier League även kommande säsong. Mot de absoluta topplagen har The Seagulls däremot inte riktigt räckt till. Två pinnar har plockats mot topp 4 denna säsong och höstens inbördes slutade med en 4-0-viktoria för Pep Guardiolas mannar. Manchester City har andraplatsen i sin ficka och motivationsfrågan är något att ha i åtanke. Det hindrade inte gästerna från att besegra Newcastle med 5-0 senast eller Liverpool med liknande siffror två omgångar tidigare. Tvåa utan snack!

3
Sheffield U - Chelsea
1
X
2
Odds
6,25
4,00
1,60
Svenska folket
Öppna
21%
23%
56%

Kampen om Europaplatserna blir en riktig rysare och båda kombattanterna på Bramall Lane slåss i högsta grad om dessa. Chelsea kammade hem sin fjärde viktoria inom loppet av fem omgångar då Crystal Palace besegrades med 3-2 på resande fot. Men segern satt långt inne och Scott Danns ramträff i slutminuten höll på att kosta Frank Lampards mannar oerhört viktiga poäng i jakten på en Champions League-plats. Istället klev The Blues upp på en tredjeplats och sitter istället i förarsätet. Sheffield United har efter en trevande inledning på återstarten hittat formen och plockat sju poäng på de senaste tre omgångarna. X2!

4
Blackburn - West Bromwich
1
X
2
Odds
4,95
3,45
1,78
Svenska folket
Öppna
25%
24%
51%

Det är ett formstarkt West Bromwich som beger sig till Ewood Park. Med tre raka segrar i bagaget ser The Albions svårstoppade ut i jakten på en direktplats till Premier League. Framförallt har Matheus Pereira visat storslagen form och stått för två mål och fyra assist under dessa tre möten. En spännande match i matchen blir den mellan brassen och Adam Armstrong. 23-åringen har tagit ett enormt ansvar i Bradley Dacks skadefrånvaro och är numera uppe i 14 baljor och sex målgivande passningar. Rovers har däremot haft stora problem defensivt och i snitt släppt in två baljor sedan återstarten. Slaven Bilic och company tar sig ett steg närmare en återkomst till Englands finrum. Tvåan spikas trots möjlig överstreckning.

5
Hull - Millwall
1
X
2
Odds
3,13
3,22
2,37
Svenska folket
Öppna
39%
28%
33%

Klockan tickar för Hull i jakten på ett nytt kontrakt. Blott en seger har inkasserats sedan stjärnduon Grosicki/Bowen såldes av i slutet av januari. Mallik Wilks, som återkallades från lån i samma veva, har varit en av få ljusglimtar hos de orangesvarta under våren. Millwall åkte på en blytung förlust hemma mot Middlesbrough senast och playoff-chansen är därmed minimal för The Lions. Det återstående spelschemat är däremot relativt enkelt och det gäller att vinna samtliga för att sätta press på lagen ovan. Att svenska folket ser ut att lägga favoritskapet hos värdarna har vi svårt att köpa och då passar en spelvärd tvåa utmärkt som spik.

6
Middlesbrough - Bristol C
1
X
2
Odds
1,99
3,40
3,90
Svenska folket
Öppna
53%
25%
22%

Neil Warnock har plockats in för att rädda kontraktet och 2-0-viktorian mot Millwall senast tog den klassiska klubben upp på säker mark. Trots 71-åringens korta vistelse i klubben tycks Warnock ha fått till ett kompakt försvarsspel och i duon Britt Assombalonga samt Ashley Fletcher finns ett ständigt hot offensivt. Bristol City är ett bättre lag på pappret men Lee Johnsons manskap har varit ur slag och kommer av allt att döma missa playoff. Uddamålssegern mot ligans formsvagaste lag i form av Hull senast räcker inte för att övertyga mig. Utgå från vänster.

7
Preston - Nottingham
1
X
2
Odds
2,57
3,12
2,92
Svenska folket
Öppna
37%
30%
33%

Preston såg oerhört svårslagna ut hemma på Deepdale i höstas. På senare tid har det gått desto tyngre och det underlättar såklart inte att publikens stöd saknas. 3-1-viktorian borta mot Sheffield Wednesday senast bröt däremot en sju matcher lång segerlös svit och The Lilywhites är alltjämt med och slåss om en playoff-plats. Ett av lagen värdarna jagar är just Nottingham och en seger här skulle mer eller mindre säkra platsen för Forest. Gästerna är ett av ligans mest svårspelade lag på resande fot och faktum är att Sabri Lamouchis manskap endast förlorat tre av 21 bortamöten denna säsong. Tvåan är första tecknet på kupongen.

8
Queens PR - Sheffield W
1
X
2
Odds
2,80
3,32
2,55
Svenska folket
Öppna
47%
26%
27%

Mötet på Loftus Road är av mindre betydelse, vilket även har märkts på lagens senaste prestationer. QPR har förlorat fyra av de senaste fem omgångarna där framförallt det offensiva spelet varit bedrövligt. Dessutom kommer lagets skyttekung Jordan Hugill missa detta möte på grund av skada. Sheffield Wednesday tappade bland andra Steven Fletcher och Fernando Forrestieri vid månadsskiftet på grund av utgående kontrakt. Sedan dess har The Owls förlorat tre raka och mycket talar för att båda dessa klubbar avslutar säsongen svagt. Spelvärdet tvingas väga tungt här och då ettan streckas hårt garderar vi med övriga två tecken där krysset ska prioriteras.

9
Wolverhampton - Everton
1
X
2
Odds
2,10
3,32
3,90
Svenska folket
Öppna
54%
25%
21%

Vi återvänder till Premier League med söndagens fyra möten därifrån. Wolverhampton åkte på ett blytungt baklängesmål i slutminuten mot Sheffield United och drömmen om Champions League slocknade förmodligen där och då. Istället får Wolves rikta fokus på att bibehålla Europa League-platsen där fem klubbar gör upp om två (möjligen tre) platser. Everton var länge aktuella i det racet men 1-0-nederlaget mot Tottenham senast gör att Merseysideklubben varken har något streck att jaga eller oroa sig över. En överstreckad etta får alltjämt klara sig på egen hand.

10
Aston Villa - Crystal P
1
X
2
Odds
2,32
3,37
3,25
Svenska folket
Öppna
47%
26%
27%

Torsdagens möte mot Manchester United talade sitt tydliga språk. Det fanns en klar frustration hos Dean Smiths manskap och spelarna tycks redan vara inställda på att det blir en återkomst till The Championship. Tio raka ligamatcher utan seger är Birminghamklubben numera uppe i och drastiska åtgärder krävs för att hålla Lejonen vid liv. Värdarnas klart bästa chans att vända den negativa trenden kommer här då ett omotiverat Crystal Palace gästar Villa Park. Roy Hodgsons manskap kommer till detta möte med fyra raka nederlag. Visserligen har samtliga varit mot lag från övre halvan men nog har motivationen spelat in i resultaten. Ettan ska garderas upp snarast!

11
Tottenham - Arsenal
1
X
2
Odds
2,60
3,55
2,72
Svenska folket
Öppna
39%
29%
32%

Mycket står på spel när dessa bittra rivaler ska göra upp i “The North London Derby”.

Båda klubbarna har underpresterat rejält denna säsong och riskerar att missa Europaspel helt och hållet. Att då förlora detta hatmöte skulle vara ett slag under bältet. Sedan ligan återupptogs har däremot såväl José Mourinho och Mikel Artetas manskap visat fin form. I synnerhet gästerna som plockat tio pinnar av tolv möjliga. Inbördes möten är generellt sett väldigt jämna och fem av de senaste tio har slutat med delad ära. Vi utgår därifrån även denna gång.

12
Bournemouth - Leicester
1
X
2
Odds
5,35
4,00
1,68
Svenska folket
Öppna
19%
18%
63%

Det studsar helt enkelt inte Bournemouths väg denna säsong. The Cherries såg ut att få med sig tre oerhört viktiga poäng i torsdagens möte mot Tottenham då Callum Wilson cykelsparkade in 1-0 i matchens slutskede. Det fanns bara ett problem. Bollen träffade nämligen Joshua Kings hand på väg in till målet och blev således bortdömt efter VAR-granskning. Med två poäng på de senaste nio omgångarna är det inte mycket som talar för att Eddie Howe och company stannar kvar i högstadivisionen. Särskilt inte sett till det tuffa spelschema som återstår. Först ut väntar ett Champions League-jagande Leicester som förvisso haft sina egna problem under våren. Att Jamie Vardy lyckats spräcka sin måltorka ska däremot räcka långt här. Tvåa!

13
Swansea - Leeds
1
X
2
Odds
5,05
3,90
1,67
Svenska folket
Öppna
22%
26%
52%

Det är ett skoningslöst Leeds vi har fått se på senare tid och Marcelo Bielsas manskap är fast beslutna att inte återupprepa fjolårets blunder. Torsdagens möte mot Stoke slutade med en 5-0-viktoria och tar The Whites ett steg närmare en direktplats till Premier League. Vad som rimligen kan ses som det tuffaste återstående hindret väntar nu på Liberty Stadium. Även Swansea har visat fin form och med en pinne upp till en playoff-plats kommer walesarna bjuda upp till dans. En spelvärd tvåa får alltjämt agera utgång men på större system är det läge att plocka fram garderingspennan.

1
Liverpool - Burnley
1
X
2
Odds
1,26
6,35
11,90
Svenska folket
Öppna
79%
13%
8%

Liverpool är som bekant nykrönta mästare och Jürgen Klopp har börjat matcha ynglingar som Neco Williams samt Curtis Jones. Dessutom kan nog bland andra Harvey Elliot räkna med minuter under säsongsavslutningen. Nu väntar ett formstarkt Burnley som plockat tio poäng på de senaste fyra omgångarna. The Clarets slåss i högsta grad om en Europa League-plats och mot ett omotiverat Liverpool ska gästerna mycket väl kunna skrälla. Ett av få fina skrällalternativ ska självklart finnas med på kupongen.

2
Brighton - Manchester C
1
X
2
Odds
10,40
5,70
1,31
Svenska folket
Öppna
14%
15%
71%

Brighton har haft en fin period sedan återstarten och Graham Potters manskap kommer av allt att döma tillhöra Premier League även kommande säsong. Mot de absoluta topplagen har The Seagulls däremot inte riktigt räckt till. Två pinnar har plockats mot topp 4 denna säsong och höstens inbördes slutade med en 4-0-viktoria för Pep Guardiolas mannar. Manchester City har andraplatsen i sin ficka och motivationsfrågan är något att ha i åtanke. Det hindrade inte gästerna från att besegra Newcastle med 5-0 senast eller Liverpool med liknande siffror två omgångar tidigare. Tvåa utan snack!

3
Sheffield U - Chelsea
1
X
2
Odds
6,25
4,00
1,60
Svenska folket
Öppna
21%
23%
56%

Kampen om Europaplatserna blir en riktig rysare och båda kombattanterna på Bramall Lane slåss i högsta grad om dessa. Chelsea kammade hem sin fjärde viktoria inom loppet av fem omgångar då Crystal Palace besegrades med 3-2 på resande fot. Men segern satt långt inne och Scott Danns ramträff i slutminuten höll på att kosta Frank Lampards mannar oerhört viktiga poäng i jakten på en Champions League-plats. Istället klev The Blues upp på en tredjeplats och sitter istället i förarsätet. Sheffield United har efter en trevande inledning på återstarten hittat formen och plockat sju poäng på de senaste tre omgångarna. X2!

4
Blackburn - West Bromwich
1
X
2
Odds
4,95
3,45
1,78
Svenska folket
Öppna
25%
24%
51%

Det är ett formstarkt West Bromwich som beger sig till Ewood Park. Med tre raka segrar i bagaget ser The Albions svårstoppade ut i jakten på en direktplats till Premier League. Framförallt har Matheus Pereira visat storslagen form och stått för två mål och fyra assist under dessa tre möten. En spännande match i matchen blir den mellan brassen och Adam Armstrong. 23-åringen har tagit ett enormt ansvar i Bradley Dacks skadefrånvaro och är numera uppe i 14 baljor och sex målgivande passningar. Rovers har däremot haft stora problem defensivt och i snitt släppt in två baljor sedan återstarten. Slaven Bilic och company tar sig ett steg närmare en återkomst till Englands finrum. Tvåan spikas trots möjlig överstreckning.

5
Hull - Millwall
1
X
2
Odds
3,13
3,22
2,37
Svenska folket
Öppna
39%
28%
33%

Klockan tickar för Hull i jakten på ett nytt kontrakt. Blott en seger har inkasserats sedan stjärnduon Grosicki/Bowen såldes av i slutet av januari. Mallik Wilks, som återkallades från lån i samma veva, har varit en av få ljusglimtar hos de orangesvarta under våren. Millwall åkte på en blytung förlust hemma mot Middlesbrough senast och playoff-chansen är därmed minimal för The Lions. Det återstående spelschemat är däremot relativt enkelt och det gäller att vinna samtliga för att sätta press på lagen ovan. Att svenska folket ser ut att lägga favoritskapet hos värdarna har vi svårt att köpa och då passar en spelvärd tvåa utmärkt som spik.

6
Middlesbrough - Bristol C
1
X
2
Odds
1,99
3,40
3,90
Svenska folket
Öppna
53%
25%
22%

Neil Warnock har plockats in för att rädda kontraktet och 2-0-viktorian mot Millwall senast tog den klassiska klubben upp på säker mark. Trots 71-åringens korta vistelse i klubben tycks Warnock ha fått till ett kompakt försvarsspel och i duon Britt Assombalonga samt Ashley Fletcher finns ett ständigt hot offensivt. Bristol City är ett bättre lag på pappret men Lee Johnsons manskap har varit ur slag och kommer av allt att döma missa playoff. Uddamålssegern mot ligans formsvagaste lag i form av Hull senast räcker inte för att övertyga mig. Utgå från vänster.

7
Preston - Nottingham
1
X
2
Odds
2,57
3,12
2,92
Svenska folket
Öppna
37%
30%
33%

Preston såg oerhört svårslagna ut hemma på Deepdale i höstas. På senare tid har det gått desto tyngre och det underlättar såklart inte att publikens stöd saknas. 3-1-viktorian borta mot Sheffield Wednesday senast bröt däremot en sju matcher lång segerlös svit och The Lilywhites är alltjämt med och slåss om en playoff-plats. Ett av lagen värdarna jagar är just Nottingham och en seger här skulle mer eller mindre säkra platsen för Forest. Gästerna är ett av ligans mest svårspelade lag på resande fot och faktum är att Sabri Lamouchis manskap endast förlorat tre av 21 bortamöten denna säsong. Tvåan är första tecknet på kupongen.

8
Queens PR - Sheffield W
1
X
2
Odds
2,80
3,32
2,55
Svenska folket
Öppna
47%
26%
27%

Mötet på Loftus Road är av mindre betydelse, vilket även har märkts på lagens senaste prestationer. QPR har förlorat fyra av de senaste fem omgångarna där framförallt det offensiva spelet varit bedrövligt. Dessutom kommer lagets skyttekung Jordan Hugill missa detta möte på grund av skada. Sheffield Wednesday tappade bland andra Steven Fletcher och Fernando Forrestieri vid månadsskiftet på grund av utgående kontrakt. Sedan dess har The Owls förlorat tre raka och mycket talar för att båda dessa klubbar avslutar säsongen svagt. Spelvärdet tvingas väga tungt här och då ettan streckas hårt garderar vi med övriga två tecken där krysset ska prioriteras.

9
Wolverhampton - Everton
1
X
2
Odds
2,10
3,32
3,90
Svenska folket
Öppna
54%
25%
21%

Vi återvänder till Premier League med söndagens fyra möten därifrån. Wolverhampton åkte på ett blytungt baklängesmål i slutminuten mot Sheffield United och drömmen om Champions League slocknade förmodligen där och då. Istället får Wolves rikta fokus på att bibehålla Europa League-platsen där fem klubbar gör upp om två (möjligen tre) platser. Everton var länge aktuella i det racet men 1-0-nederlaget mot Tottenham senast gör att Merseysideklubben varken har något streck att jaga eller oroa sig över. En överstreckad etta får alltjämt klara sig på egen hand.

10
Aston Villa - Crystal P
1
X
2
Odds
2,32
3,37
3,25
Svenska folket
Öppna
47%
26%
27%

Torsdagens möte mot Manchester United talade sitt tydliga språk. Det fanns en klar frustration hos Dean Smiths manskap och spelarna tycks redan vara inställda på att det blir en återkomst till The Championship. Tio raka ligamatcher utan seger är Birminghamklubben numera uppe i och drastiska åtgärder krävs för att hålla Lejonen vid liv. Värdarnas klart bästa chans att vända den negativa trenden kommer här då ett omotiverat Crystal Palace gästar Villa Park. Roy Hodgsons manskap kommer till detta möte med fyra raka nederlag. Visserligen har samtliga varit mot lag från övre halvan men nog har motivationen spelat in i resultaten. Ettan ska garderas upp snarast!

11
Tottenham - Arsenal
1
X
2
Odds
2,60
3,55
2,72
Svenska folket
Öppna
39%
29%
32%

Mycket står på spel när dessa bittra rivaler ska göra upp i “The North London Derby”.

Båda klubbarna har underpresterat rejält denna säsong och riskerar att missa Europaspel helt och hållet. Att då förlora detta hatmöte skulle vara ett slag under bältet. Sedan ligan återupptogs har däremot såväl José Mourinho och Mikel Artetas manskap visat fin form. I synnerhet gästerna som plockat tio pinnar av tolv möjliga. Inbördes möten är generellt sett väldigt jämna och fem av de senaste tio har slutat med delad ära. Vi utgår därifrån även denna gång.

12
Bournemouth - Leicester
1
X
2
Odds
5,35
4,00
1,68
Svenska folket
Öppna
19%
18%
63%

Det studsar helt enkelt inte Bournemouths väg denna säsong. The Cherries såg ut att få med sig tre oerhört viktiga poäng i torsdagens möte mot Tottenham då Callum Wilson cykelsparkade in 1-0 i matchens slutskede. Det fanns bara ett problem. Bollen träffade nämligen Joshua Kings hand på väg in till målet och blev således bortdömt efter VAR-granskning. Med två poäng på de senaste nio omgångarna är det inte mycket som talar för att Eddie Howe och company stannar kvar i högstadivisionen. Särskilt inte sett till det tuffa spelschema som återstår. Först ut väntar ett Champions League-jagande Leicester som förvisso haft sina egna problem under våren. Att Jamie Vardy lyckats spräcka sin måltorka ska däremot räcka långt här. Tvåa!

13
Swansea - Leeds
1
X
2
Odds
5,05
3,90
1,67
Svenska folket
Öppna
22%
26%
52%

Det är ett skoningslöst Leeds vi har fått se på senare tid och Marcelo Bielsas manskap är fast beslutna att inte återupprepa fjolårets blunder. Torsdagens möte mot Stoke slutade med en 5-0-viktoria och tar The Whites ett steg närmare en direktplats till Premier League. Vad som rimligen kan ses som det tuffaste återstående hindret väntar nu på Liberty Stadium. Även Swansea har visat fin form och med en pinne upp till en playoff-plats kommer walesarna bjuda upp till dans. En spelvärd tvåa får alltjämt agera utgång men på större system är det läge att plocka fram garderingspennan.

1
Liverpool - Burnley
1
X
2
Odds
1,26
6,35
11,90
Svenska folket
Öppna
79%
13%
8%

Liverpool är som bekant nykrönta mästare och Jürgen Klopp har börjat matcha ynglingar som Neco Williams samt Curtis Jones. Dessutom kan nog bland andra Harvey Elliot räkna med minuter under säsongsavslutningen. Nu väntar ett formstarkt Burnley som plockat tio poäng på de senaste fyra omgångarna. The Clarets slåss i högsta grad om en Europa League-plats och mot ett omotiverat Liverpool ska gästerna mycket väl kunna skrälla. Ett av få fina skrällalternativ ska självklart finnas med på kupongen.

2
Brighton - Manchester C
1
X
2
Odds
10,40
5,70
1,31
Svenska folket
Öppna
14%
15%
71%

Brighton har haft en fin period sedan återstarten och Graham Potters manskap kommer av allt att döma tillhöra Premier League även kommande säsong. Mot de absoluta topplagen har The Seagulls däremot inte riktigt räckt till. Två pinnar har plockats mot topp 4 denna säsong och höstens inbördes slutade med en 4-0-viktoria för Pep Guardiolas mannar. Manchester City har andraplatsen i sin ficka och motivationsfrågan är något att ha i åtanke. Det hindrade inte gästerna från att besegra Newcastle med 5-0 senast eller Liverpool med liknande siffror två omgångar tidigare. Tvåa utan snack!

3
Sheffield U - Chelsea
1
X
2
Odds
6,25
4,00
1,60
Svenska folket
Öppna
21%
23%
56%

Kampen om Europaplatserna blir en riktig rysare och båda kombattanterna på Bramall Lane slåss i högsta grad om dessa. Chelsea kammade hem sin fjärde viktoria inom loppet av fem omgångar då Crystal Palace besegrades med 3-2 på resande fot. Men segern satt långt inne och Scott Danns ramträff i slutminuten höll på att kosta Frank Lampards mannar oerhört viktiga poäng i jakten på en Champions League-plats. Istället klev The Blues upp på en tredjeplats och sitter istället i förarsätet. Sheffield United har efter en trevande inledning på återstarten hittat formen och plockat sju poäng på de senaste tre omgångarna. X2!

4
Blackburn - West Bromwich
1
X
2
Odds
4,95
3,45
1,78
Svenska folket
Öppna
25%
24%
51%

Det är ett formstarkt West Bromwich som beger sig till Ewood Park. Med tre raka segrar i bagaget ser The Albions svårstoppade ut i jakten på en direktplats till Premier League. Framförallt har Matheus Pereira visat storslagen form och stått för två mål och fyra assist under dessa tre möten. En spännande match i matchen blir den mellan brassen och Adam Armstrong. 23-åringen har tagit ett enormt ansvar i Bradley Dacks skadefrånvaro och är numera uppe i 14 baljor och sex målgivande passningar. Rovers har däremot haft stora problem defensivt och i snitt släppt in två baljor sedan återstarten. Slaven Bilic och company tar sig ett steg närmare en återkomst till Englands finrum. Tvåan spikas trots möjlig överstreckning.

5
Hull - Millwall
1
X
2
Odds
3,13
3,22
2,37
Svenska folket
Öppna
39%
28%
33%

Klockan tickar för Hull i jakten på ett nytt kontrakt. Blott en seger har inkasserats sedan stjärnduon Grosicki/Bowen såldes av i slutet av januari. Mallik Wilks, som återkallades från lån i samma veva, har varit en av få ljusglimtar hos de orangesvarta under våren. Millwall åkte på en blytung förlust hemma mot Middlesbrough senast och playoff-chansen är därmed minimal för The Lions. Det återstående spelschemat är däremot relativt enkelt och det gäller att vinna samtliga för att sätta press på lagen ovan. Att svenska folket ser ut att lägga favoritskapet hos värdarna har vi svårt att köpa och då passar en spelvärd tvåa utmärkt som spik.

6
Middlesbrough - Bristol C
1
X
2
Odds
1,99
3,40
3,90
Svenska folket
Öppna
53%
25%
22%

Neil Warnock har plockats in för att rädda kontraktet och 2-0-viktorian mot Millwall senast tog den klassiska klubben upp på säker mark. Trots 71-åringens korta vistelse i klubben tycks Warnock ha fått till ett kompakt försvarsspel och i duon Britt Assombalonga samt Ashley Fletcher finns ett ständigt hot offensivt. Bristol City är ett bättre lag på pappret men Lee Johnsons manskap har varit ur slag och kommer av allt att döma missa playoff. Uddamålssegern mot ligans formsvagaste lag i form av Hull senast räcker inte för att övertyga mig. Utgå från vänster.

7
Preston - Nottingham
1
X
2
Odds
2,57
3,12
2,92
Svenska folket
Öppna
37%
30%
33%

Preston såg oerhört svårslagna ut hemma på Deepdale i höstas. På senare tid har det gått desto tyngre och det underlättar såklart inte att publikens stöd saknas. 3-1-viktorian borta mot Sheffield Wednesday senast bröt däremot en sju matcher lång segerlös svit och The Lilywhites är alltjämt med och slåss om en playoff-plats. Ett av lagen värdarna jagar är just Nottingham och en seger här skulle mer eller mindre säkra platsen för Forest. Gästerna är ett av ligans mest svårspelade lag på resande fot och faktum är att Sabri Lamouchis manskap endast förlorat tre av 21 bortamöten denna säsong. Tvåan är första tecknet på kupongen.

8
Queens PR - Sheffield W
1
X
2
Odds
2,80
3,32
2,55
Svenska folket
Öppna
47%
26%
27%

Mötet på Loftus Road är av mindre betydelse, vilket även har märkts på lagens senaste prestationer. QPR har förlorat fyra av de senaste fem omgångarna där framförallt det offensiva spelet varit bedrövligt. Dessutom kommer lagets skyttekung Jordan Hugill missa detta möte på grund av skada. Sheffield Wednesday tappade bland andra Steven Fletcher och Fernando Forrestieri vid månadsskiftet på grund av utgående kontrakt. Sedan dess har The Owls förlorat tre raka och mycket talar för att båda dessa klubbar avslutar säsongen svagt. Spelvärdet tvingas väga tungt här och då ettan streckas hårt garderar vi med övriga två tecken där krysset ska prioriteras.

9
Wolverhampton - Everton
1
X
2
Odds
2,10
3,32
3,90
Svenska folket
Öppna
54%
25%
21%

Vi återvänder till Premier League med söndagens fyra möten därifrån. Wolverhampton åkte på ett blytungt baklängesmål i slutminuten mot Sheffield United och drömmen om Champions League slocknade förmodligen där och då. Istället får Wolves rikta fokus på att bibehålla Europa League-platsen där fem klubbar gör upp om två (möjligen tre) platser. Everton var länge aktuella i det racet men 1-0-nederlaget mot Tottenham senast gör att Merseysideklubben varken har något streck att jaga eller oroa sig över. En överstreckad etta får alltjämt klara sig på egen hand.

10
Aston Villa - Crystal P
1
X
2
Odds
2,32
3,37
3,25
Svenska folket
Öppna
47%
26%
27%

Torsdagens möte mot Manchester United talade sitt tydliga språk. Det fanns en klar frustration hos Dean Smiths manskap och spelarna tycks redan vara inställda på att det blir en återkomst till The Championship. Tio raka ligamatcher utan seger är Birminghamklubben numera uppe i och drastiska åtgärder krävs för att hålla Lejonen vid liv. Värdarnas klart bästa chans att vända den negativa trenden kommer här då ett omotiverat Crystal Palace gästar Villa Park. Roy Hodgsons manskap kommer till detta möte med fyra raka nederlag. Visserligen har samtliga varit mot lag från övre halvan men nog har motivationen spelat in i resultaten. Ettan ska garderas upp snarast!

11
Tottenham - Arsenal
1
X
2
Odds
2,60
3,55
2,72
Svenska folket
Öppna
39%
29%
32%

Mycket står på spel när dessa bittra rivaler ska göra upp i “The North London Derby”.

Båda klubbarna har underpresterat rejält denna säsong och riskerar att missa Europaspel helt och hållet. Att då förlora detta hatmöte skulle vara ett slag under bältet. Sedan ligan återupptogs har däremot såväl José Mourinho och Mikel Artetas manskap visat fin form. I synnerhet gästerna som plockat tio pinnar av tolv möjliga. Inbördes möten är generellt sett väldigt jämna och fem av de senaste tio har slutat med delad ära. Vi utgår därifrån även denna gång.

12
Bournemouth - Leicester
1
X
2
Odds
5,35
4,00
1,68
Svenska folket
Öppna
19%
18%
63%

Det studsar helt enkelt inte Bournemouths väg denna säsong. The Cherries såg ut att få med sig tre oerhört viktiga poäng i torsdagens möte mot Tottenham då Callum Wilson cykelsparkade in 1-0 i matchens slutskede. Det fanns bara ett problem. Bollen träffade nämligen Joshua Kings hand på väg in till målet och blev således bortdömt efter VAR-granskning. Med två poäng på de senaste nio omgångarna är det inte mycket som talar för att Eddie Howe och company stannar kvar i högstadivisionen. Särskilt inte sett till det tuffa spelschema som återstår. Först ut väntar ett Champions League-jagande Leicester som förvisso haft sina egna problem under våren. Att Jamie Vardy lyckats spräcka sin måltorka ska däremot räcka långt här. Tvåa!

13
Swansea - Leeds
1
X
2
Odds
5,05
3,90
1,67
Svenska folket
Öppna
22%
26%
52%

Det är ett skoningslöst Leeds vi har fått se på senare tid och Marcelo Bielsas manskap är fast beslutna att inte återupprepa fjolårets blunder. Torsdagens möte mot Stoke slutade med en 5-0-viktoria och tar The Whites ett steg närmare en direktplats till Premier League. Vad som rimligen kan ses som det tuffaste återstående hindret väntar nu på Liberty Stadium. Även Swansea har visat fin form och med en pinne upp till en playoff-plats kommer walesarna bjuda upp till dans. En spelvärd tvåa får alltjämt agera utgång men på större system är det läge att plocka fram garderingspennan.

Hel
0
Halv
0
Pris
0 kr

 

 

Spiken! – Manchester United

Victor Nilsson Lindelöf och hans lagkamrater behöver ingen tändvätska för att triggas igång på Old Trafford. Trots förlusten mot Barcelona är United helmotiverade inför helgens ligamatch, en biljett till nästa års Champions League står på spel medan West Ham i praktiken inte har något att spela för.

Skrällen! – Bristol City

Veckans Stryktips saknar de riktigt stora skrällmöjligheterna. Bristol City är dock en underdog som öppnar för kupongrensning. City har vunnit fler matcher än Aston Villa under säsongen och ska ses med goda chanser!

 

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100