20 juli 2019 Brommapojkarna Norrby Speltips

Speltips inför Västerås – Brommapojkarna 16/9: Måndagsmöte

Det blir ett helt rakt spel inför mötet mellan Västerås och Brommapojkarna i botten av Superettan måndagen den 16 september 2019.

Annons:

Med åtta omgångar kvar att spela av den här säsongen i Superettan kan vi konstatera att det fortfarande finns oerhört mycket att spela om. Varken i toppen eller i botten av tabellen är det tillnärmelse över – just nu kan flera olika lag tappa sin status som Superettanlag.

Ett lag som har det riktigt illa för närvarande är Brommapojkarna, som har 17 inspelade poäng på sina 22 omgångar så här långt. Det är sannerligen inget bra facit.

Det gör att Brommapojkarna för närvarande ligger som lag nummer 15 av 16 i tabellen. Som nästjumbo går man direkt ner till Division 1 Norra om resultaten står sig. Å andra sidan finns det alla möjligheter att rädda det här med hela 24 poäng kvar att spela om.

Men snart behöver det hända saker. Det var verkligen länge sedan man vann i Superettan, även fall BP faktiskt samlat ihop en rad kryss på senare tid. Syrianska, Östers IF och Trelleborgs FF har alla varit oavgjorda matcher för BP. Det är visserligen konkurrenter i botten.
Annons:

Ett ojämnt Västerås

Med sina 27 poäng har Västerås SK haft en betydligt starkare säsong än Brommapojkarna så här långt, men på elfteplatsen har man faktiskt bara ett lag emellan sig innan kvalplatsen neråt hägrar. Det är med andra ord långtifrån klart redan nu.

Senast förlorade man dessutom borta mot Trelleborgs FF med 2-1 i en riktigt svag insats. Det behöver man höja sig från snarast.

Det är synnerligen svårt att veta vad man kan vänta sig av detta Västerås SK, som blandar och ger från omgång till omgång.

I våras tog Västerås SK faktiskt tre poäng på Grimsta efter 2-1, men nu tror vi att BP bör ha relativt goda chanser till revansch.

X (oavgjort) spelas till 3,45 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  X (oavgjort)
Odds:  3,45 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  19:00, måndag 16/9
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.