Topptipset Tips idag

Topptipset 25/11: Vårt system, speltips och analys av samtliga 8 matcher

              Annons:

Måndagens Topptips bjuder på en spännande mix matcher från Europas hörn och kanter. Länderna som ska besökas är England, Danmark, Italien, Tyskland, Frankrike och Nederländerna. Jakten mot åtta gröna bockar startar nu, häng med!   

Spelstopp: 18.59

  Gå till Svenska Spel & spela Topptipset!
Regler & villkor gäller.

Våra spelförslag:

1. Aston Villa – Newcastle 1

Kupongen gör avstamp på Villa Park denna måndag. Newcastle har sprattlat till med tre segrar och ett oavgjort resultat sista fem matcherna. Senast lades Bournemouth på rygg med 2-1 och backarna Yedlin och Clark stod för varsitt mål. Aston Villa har i sin tur åkt på pumpen i tre raka trots att Dean Smith och company spelat riktigt bra, bättre än Newcastle. Hemma i Birmingham kan Villa stoltsera med åtta pinnar sista fem och då gästernas trio Longstaff, Lascelles och Ritchie saknas känns ettan solid. Börja från vänster.

2. Odense – Midtjylland 2

Danska Superligan nu där Midtjylland ångar på högst upp i tabellen. FC Köpenhamn slogs tillbaka senast med hela 4-1 via en mäkta imponerande insats. Med sju insläppta baljor på 16 matcher har gästerna ligans klart starkaste försvar. Tabellsexan Odense föll borta mot Lyngby senast i en svängig tillställning med 3-4. Hemma på Nature Energy Park har dock värdlaget sett starka ut med tre raka triumfer. Nu är emellertid känslan att det blir för tufft mot ett formtoppat Midtjylland. Luktar tvåa lång väg. Strecka österifrån.

3. SPAL – Genoa X

Genoa åkte på däng mot Udinese hemma för två omgångar sedan vilket inte var någon vidare insats av de svartvita. Luca Gottis manskap studsade snabbt tillbaka från den fadäsen och klippte en pinne borta mot Napoli (0-0). Gästerna känns på gång och stod dessutom för en solid insats borta mot Juventus utan att få med sig poäng (1-2). Bra läge att nypa den första bortaviktorian för säsongen i detta ångestladdade möte. SPAL föll mot ett annat bottengäng i Sampdoria när det senast begav sig här i Ferrara. Jämnt och målsnålt att vänta där tvåan får haka på utgångskrysset.

4. Chievo – Virtus Entella 2

Vi håller hos kvar i Italien, men tar trapporna ner till andradivisionen där nykomlingen Virtus Entella håller hus och dessutom gör det bra. Det kan man inte riktigt säga om Chievo som inlett säsongen på ett svagt sätt och faktiskt bara vunnit fyra av tolv kamper. Hemmalaget är emellertid bättre på pappret och besitter såklart stora chanser att ro hem tre sköna poäng och lyfta i tabellen. En streckning på en bra bit över 70 procent är med det sagt inte rimlig. Börja istället med den den högintressanta tvåan även om samtliga tecken smakar bäst.

5. Hannover – Darmstadt 1

Över till Tyskland där Darmstad beger sig till delstaten Niedersachsen för en duell med Hannover. Sett till förutsättningarna har de blåvita besökarna börjat säsongen i 2. Bundesliga helt okej även om de mattats mot slutet. Bättre än ett mittenlag lär de inte bli i år. Hannover, som brakade ur Bundesliga förra säsongen, har haft en turbulent inledning med krassliga resultat och sparkade tränare. Nytändning nu efter uppehållet kanske? Hursomhelst är värdarna klart starkare på pappret och ettan lämnas därmed allena här.

6. Le Havre – Guingamp X

Vi fortsätter på temat andraligor, men skiftar nu fokus mot den franska. Efter uttåget ur förstadivisionen tappade Guingamp flertalet tunga pjäser, exempelvis Marcus Thuram och Ludovic Blas. Le Havre började starkt, men har dalat rejält i tabellen efter åtta raka matcher utan en trepoängare. En som producerar är ändå Tino Kadewere (tidigare Djurgården) som pytsat in hela tolv strutar på 15 fighter och toppar skytteligan. Minst sagt svårsiat i Normandie. Samtliga tecken ritas ner omgående.

7. Jong Alkmaar – De Graafschap 2

Holland nu där två kamper från det orangea landets andraliga tar kupongen i hamn. De Graafschap har fortsatt nollan i förlustkolumnen intakt när 15 rundor avverkats. Det ska dock nämnas att gästerna gillar att dela broderlig på poängen vilket sex kryss vittnar om. Jong Alkmaar springer ut hemma på AFAS Trainingscomplex med fyra sura nederlag sista fem och visar inga som helst tecken på att lyfta. Tvåan lockar klart mest och krysset känns som ett perfekt komplement tack vare den hårda streckningen på gästerna.

8. Jong PSV – NAC Breda 2

Tufft läge råder för NAC Breda, som huserade i Nederländernas högstadivision föregående säsong. Efter en strålande start på äventyret i Eerste Divisie har gästerna kommit av sig och klivit på flera minor nu mot slutet. Jong PSV återfinns på en 18:e plats i tabellen vilket ungtupparnas urusla bortaspel ligger bakom. På hemmagräs plockas en del pinnar, men här ska det i grund och botten råda tydlig skillnad mellan lagen. Tvåan lockar med fin procent och kan gott och väl lämnas solo i kupongens sista match.

 

Banken! – Hannover

Dags för tyskarna att vända på skutan och börja klättra norrut i tabellen. Fjolårets Bundesliga-klubb är alldeles för bra för att återfinnas på en negativ kvalplats. Darmstadt ska inte räcka till på bortagräs.

Skrällen! – Virtus Entella

Virtus Entella har inte gjort bort sig som nykomlingar i Serie B. Raden 4-4-4 efter tolv omgångar bådar gott för gänget från Chiavari. Magiskt värde på tvåan!

Systemen i textform:

36 rader
1. Aston Villa – Newcastle 1
2. Odense – Midtjylland 2
3. SPAL – Genoa x2
4. Chievo – Virtus Entella 1×2
5. Hannover – Darmstadt 1
6. Le Havre – Guingamp 1×2
7. J. Alkmaar – Graafschap x2
8. Jong PSV – NAC Breda 2

144 rader
1. Aston Villa – Newcastle 1x
2. Odense – Midtjylland x2
3. SPAL – Genoa x2
4. Chievo – Virtus Entella 1×2
5. Hannover – Darmstadt 1
6. Le Havre – Guingamp 1×2
7. J. Alkmaar – Graafschap x2
8. Jong PSV – NAC Breda 2

  Gå till Svenska Spel!
Regler & villkor gäller.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
 Ring Stödlinjen: 020-819100