2 maj 2019 frölunda djurgården speltips shl

Speltips inför Frölunda – Ec Graz 99ers 30/8: CHL-specialisterna är tillbaka

Det blir ett favoritspel inför fredagens möte mellan Frölunda och österrikiska Ec Graz 99ers i Champions Hockey League-gruppspelet den 30 augusti 2019.

Annons:

Champions Hockey League är tillbaka och är det något lag som verkligen tar den här turneringen på allvar är det ju Frölunda, ett lag som har vunnit vid upprepade tillfällen på senare år. Det är närmast garanti på att göteborgarna åtminstone tar sig långt i slutspelet.

Det har hänt mycket i Frölunda under den här sommaren och känslan är att göteborgarna kliver in i höstsäsongen som ett ännu starkare lag. Då vann man ändå SM-guld så sent som för ett par månader sedan, men klubben fortsätter att visa att man på många plan är ledande i Sverige. Exempelvis har målvaktslöftet Niklas Rubin lyfts in i truppen och frågan är om inte han kan få chansen i CHL-spelet.

I övrigt har man tappat tunga spelare som Chay Genoway och Jonathan Sigalet på backsidan, men å andra sidan har spelare som Julius Bergman, Theodor Lennström och Karl Stollery anslutit. Det gör att truppen känns het som attan just nu för att tala klarspråk.

För övrigt är det intressant att veta att en viss Jacob Moverare har sett väldigt bra ut på försäsongen och att han mycket väl kan bli lite av säsongens utropstecken. Är han redo att ta en huvudroll redan i den här matchen? Det återstår att se.
Annons:

Frölunda vinner bekvämt

Det här året möter Roger Rönnberg och hans Frölunda inga mindre än Ec Graz 99ers i den första gruppspelsomgången, men känslan är att det är ett överkomligt motstånd. Det finns i ärlighetens namn bara en handfull lag i Europa – då utanför KHL – som kan rubba ett topplag från Sverige. Ec Graz 99ers känns inte som ett sådant lag.

Ec Graz 99ers är som namnet antyder från Österrike, men är ändå inte det allra hetaste laget från det landet. Och som bekant vet vi hur Österrike är som hockeyland. Det är inte Sverige, med all respekt.

Som vi tidigare nämnt är Frölunda ett lag som hela tiden har tagit CHL på största allvar och så här tidigt på säsongen vill man säkert se de här tävlingsmatcherna som en extra bra chans att faktiskt vässa formen inför säsongsstarten i september.

Frölunda -2,5 spelas till 1,90 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Frölunda -2,5
Odds:  1,90 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  18:00, fredag 30/8
TV:   Matchen sänds inte på svensk tv.
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: