Speltips inför Frölunda – EHC Biel 3/12: Kvartsfinal i Champions Hockey League

Frölunda gäller som klara favoriter inför kvartsfinalen mot EHC Biel i Champions Hockey League. Det första mötet spelas på tisdagen.

Annons:

Det är åter dags för Champions Hockey League och nu är vi framme vid kvartsfinalerna. Det finns fortfarande flertalet svenska lag kvar i turneringen, men det lag som vi lägger lite extra fokus på inför kvartsfinalerna är såklart Frölunda. Det är fortfarande så att mesta mästarna i CHL-sammanhang är från Göteborg.

Nu möter man EHC Biel i kvartsfinalen, efter att Frölunda alltså tagit sig vidare från åttondelsfinalen. Då var det rivalerna Färjestads BK som stod för motståndet. Efter en smått historisk upphämtning tog sig Frölunda vidare, trots att man föll med hela tre mål i det första mötet.

Viktigt att ha med sig inför den här matchen är att det är dubbelmöte som gäller och det första mötet spelas alltså i Scandinavium. För Frölunda handlar det om att göra ett bra resultat inför returmötet, som spelas först veckan därpå. Då ska det avgöras vilket lag som tar sig vidare.

EHC Biel kommer från en fin trend på slutet och har radat upp vinster i den schweiziska ligan. Däremot hade man en ganska lätt lottning i åttondelsfinalen och vi imponeras inte onödigt mycket av att man klarade av att slå ut Augsburger Panther.

Annons:

Frölunda är favoriter

Som vi varit inne på många gånger i olika speltips inför Champions Hockey League är att Frölunda fortsatt är dominanterna i detta sammanhang. Det finns inget annat lag i hela Europa som har varit lika framgångsrika som göteborgarna i den här turneringen, sedan den startades för ett antal år sedan. Det är fortsatt en turnering som jobbar lite med att få full legitimitet, men att Frölunda tar det på allvar kan vi räkna med.

Men det är såklart inte bara så enkelt som att säga att Frölunda är laget som tar det här på mest allvar. Det är också så att Frölunda är och förblir ett lag med annan europeisk mentalitet och erfarenhet än många andra lag, inte minst i Sverige. Där har vi många gånger fått direkt slätstrukna insatser. Det håller inte.

Med det här i åtanke tar vi för givet att Frölunda tar sig an den här kvartsfinalen med full kraft ännu en gång. Man vill ge sina supportrar chansen att fira en titel. Det finns som bekant inte mer än två titlar för svenska lag att slåss om varje år. Det vore dumt att inte ta till vara på chansen att knipa den ena.

Frölunda att vinna (ordinarie tid) spelas därför till 1,70 gånger krämen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Frölunda vinner (ordinarie tid)
Odds: 1,70 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  18:00, tisdag 3/12
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 
Annons:

Annons: