25 mars 2019 malmö redhawks frölunda speltips shl

Speltips inför Frölunda – EHC München 5/2: Final i CHL

Det har blivit dags för den årliga finalen av Champions Hockey League och som brukligt är Frölunda ett av lagen. Nu väntar EHC München på hemmaplan.

Annons:

För en gångs skull tar den svenska ishockeyn en liten paus mitt i veckan och det gör att vi som hockeyfans riktar blickarna åt annat håll. Den här gången är det minsann inte vilken match som helst som väntar. Det har blivit dags för final i Champions Hockey League.

I flera säsonger har den här turneringen brottats med imageproblem och det handlar om att försöka få lagen runt om i Europa att verkligen bry sig om turneringen. Det krävs för att den ska kännas legitim som ett sätt att kora det bästa laget i Europa. Riktigt där har arrangörerna inte nått än och trots att turneringen nu rullat i ett antal säsonger finns det mycket kvar att jobba på.

Men ett lag som verkligen tar det hela på allvar är Frölunda. Ännu en gång har laget tagit sig hela vägen fram till en final – imponerande på så många sätt – och denna gång får göteborgarna chansen att avgöra det hela på hemmaplan. Scandinavium har varit utsåld sedan länge och det väntas ett mycket fint tryck på matchen.

En jämn match väntar

I våra ögon bör det här vara en match där hemmalaget har goda möjligheter att plocka hem pokalen och fira inför sina egna supportrar. Dessvärre är spelbolagen inne på precis samma spår och har därmed tryckt ner oddsen på det raka spelet ordentligt. Det finns nu till mindre än 1,60 gånger insatsen. Det blir lite för lite med tanke på hur jämna lagen trots allt är.

EHC München har ett litet problem med att de är så otroligt dominanta i den tyska ishockeyn. Det gör att CHL blir en utmaning som kittlar spelarna extra, men å andra sidan får laget inte den matchning som krävs hemma i det inhemska ligaspelet.

Med det sagt är formen väldigt god nu med idel vinster så långt ögat kan nå med massor gjorda mål framåt. Mot Salzburg i semin såg EHC München precis lika stabila ut som under hela CHL-turneringen. Därför åker laget med goda förhoppningar till Göteborg.

Här tror vi på en öppen match mellan två offensiva lag. Däri ligger värdet.

Över 4,5 mål spelas till 1,66 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – 500 omsättningsfria kronor!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 4,5 mål
Odds:  1,66 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  19:00, tisdag 5/2
TV:    
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: