Speltips inför AIK – IK Oskarshamn 25/1: Målspel i fokus

Simon Pålsson Publicerat: 24 January 2019

Det finns ingen anledning att inte förvänta sig högklassig underhållning i det hockeyallsvenska mötet mellan AIK och serieledande IK Oskarshamn.

Annons:

Hockeyallsvenskt fokus på fredagen och varför inte dyka rakt in i mötet mellan AIK och IK Oskarshamn? En match som enligt spelbolagen har en väldigt tydlig favorit, men där bortalagets fina form gör att matchen i våra ögon snarare känns väldigt öppen. Det är nämligen två lag med härlig spets som nu gör upp.

AIK har också relativt fin form och har med sina tre vinster på fyra senaste matcherna bibehållit ett bra poängsnitt. Däremot förlorade laget så sent som i förra matchen – då borta mot Södertälje – och lär således vara sugna på revansch.

Det här är också – som ni kanske känner till – ett möte mellan ettan och tvåan i den totala tabellen. Matchen blir av också den anledningen någonting extra. Lagen vill positionera sig både form- och poängmässigt inför kommande kvalspel. Förhoppningen är såklart att båda ska nå SHL.

Spel på målmarknaden

Det är också tydligt att IK Oskarshamn har hittat formen på seare tid med fyra raka vinster och en väldig målskörd. Det är fräsmt den vägen som laget vinner sina matcher och det är därmed inte konstigt att det nu är hela 14 poäng ner till det tredjeplacerade laget.

Det faktum att egentligen både AIK och IK Oskarshamn känns trygga på tabellens två översta positioner gör att vi här räknar med två lag som går för att vinna. Det finns ingen större rädsla för den där förlusten egentligen, även fall det såklart finns stor prestige inbördes.

Ser vi till årets målskörd är det här också tabellens klart mest målstarka lag. Det ska såklart inte underskattas.

Över 4,5 mål spelas till 1,75 gånger insatsen hos Betway.

Annons:
  Rygga spelet hos Betway – Få upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 4,5 mål
Odds:  1,75 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway
Spelstopp:  19:00, fredag 25/1
TV:   cmorehockey logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: