4 april 2019 timrå oskarshamn speltips shl kval

Speltips inför Timrå IK – VIK Västerås 9/10: Tätt möte

Det är Hockeyallsvenskan på tapeten onsdagskvällen den 9 oktober 2019, där toppmötet mellan Timrå IK och VIK Västerås sticker ut i vårt speltips.

Annons:

Det har inte spelats mer än sju omgångar av den här säsongen i Hockeyallsvenskan, men redan nu kan man se hur tabellen har skiktat sig på ett minst sagt tydligt sätt. Det är flera lag som redan nu befäst sin position som topplag och ett par lag som vi tror har parkerat i botten för att stanna där resten av säsongen.

Ett lag som har förhoppningar om att äntligen ta sig hela vägen upp till högstaligan SHL igen är klassiska Timrå IK – en klubb som enligt många hör hemma i den högsta serien i vårt svenska seriesystem. Nu står man på 16 inspelade poäng, samma som tvåan BIK Karlskoga, efter sju spelade matcher.

Det som imponerar extra mycket med den här inledningen på säsongen för Timrå IK är det faktum att man har såväl ledaren i poängligan som ledaren i skytteligan i sitt lag. Albin Lundin har redan noterats för fina åtta mål, medan Jonathan Dahlén noterats för smått galna 15 poäng på sju omgångar. En skarp duo som spelar i samma kedja.

Nu väntar möte med VIK Västerås, ett svårspelat lag som också finns med i toppen, men som är tre poäng bakom.

Annons:

Tätare än väntat

Vad som är intressant inför den här matchen är det faktum att Timrå IK har vunnit sex (!)! raka matcher mot VIK Västerås. Det här är trots att man spelat flera säsonger när VIK Västerås ändå varit ett habilt lag i Hockeyallsvenskan.

I våra ögon är det ingen slump att så är fallet. Det är ett tydligt psykologiskt övertag som Timrå IK har med sig in till den här matchen. Att man då dessutom får chansen att spela på hemmaplan stärker bara favoritskapet ännu mer enligt oss.

VIK Västerås vann visserligen med 3-1 hemma mot Modo Hockey senast, men resultaten har varit lite upp och ner under säsongen. Det som vi vet med VIK Västerås är att man alltid står upp bra – varpå en tät match ligger nära till hands här.

Trots det tycker vi att 2,00 gånger insatsen för en seger för hemmalaget Timrå IK under ordinarie tid är för bra. Det spelas hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Timrå IK vinner (ordinarie tid)
Odds:  2,00 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  19:00, onsdag 9/10
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 
Annons: