11 februari 2019 västervik björklöven speltips hockeyallsvenskan

Speltips inför Västervik – Björklöven 11/2: Jämnt möte

Det finns en synnerligen tydlig måltrend för båda lagen inför måndagens möte mellan Västerviks IK och IF Björklöven i Hockeyallsvenskan.

Annons:

Det blir åter hockeyallsvenskt fokus när Sweden Hockey Games nu är över och den där vanliga vardagen med hockey dag ut och dag in från det inhemska ligaspelet kan återgå till det normala. SHL har såklart några speldagar fria till men i Hockeyallsvenskan kör vi på för fulla muggar.

Här tänker vi fokusera på det kommande mötet mellan Västervik och Björklöven, två lag som har lite olika formkurvor för närvarande. Som vanligt har Björklöven gjort sig kända som ett svårslaget lag – åtminstone på sin egen hemmaplan. På bortaplan har laget sett rejält risiga ut stundtals.

På senare tid har laget dessutom släppt in minst fyra mål i tre raka matcher och läcker betänkligt av någon anledning. Februari månad har slutat med totalt 15 insläppta mål på tre matcher. Det är inget vidare facit att luta sig mot. Det vore konstigt om självförtroendet var på topp inför vad som nu komma skall. Såklart har dessa usla defensiva facit renderat i tre raka förluster.

Spel på hemmalaget

Under samma period har det sett betydligt bättre ut för hemmalaget, som i för sig har ett par förluster med på sitt cv sista veckorna, men som på hemmalaget har hittat tillbaka till vinnarspåret. Det kan behövas för att klättra i den allt mer ansträngda tabellen där laget minsann inte ligger var de hade önskat.

Om vi ser till tabellen har det dock rättat till sig på senare tid och lagen huserar ungefär på samma ställe i tabellen just nu. Detta med 59 respektive 58 poäng med ett par månader kvar av grundserien.

Så sent som i slutet av december hemmaslog Västervik faktiskt Björklöven efter en svängig historia – totalt 4-3 efter matchens slut – och det gör att förväntningarna är uppskruvade. Det mesta talar för mål här – men då främst för hemmalagets räkning.

Västerviks IK över 2,5 mål spelas till 2,20 gånger såsen hos Betway.

Annons:
  Rygga spelet hos Betway – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Västervik över 2,5 mål
Odds:  2,20 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway
Spelstopp:  19:00, måndag 11/2
TV:    
Stream:    

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: