5 maj 2019 sverige finland

Speltips inför Ryssland – Sverige 12/12: Euro Hockey Tour

Sverige gäller som underdog inför det tuffa mötet med värdnationen Ryssland i Channel One Cup.

Annons:

Efter ett par veckors uppehåll är det nu åter dags för lite fokus på landslagshockey. Sverige, Ryssland, Tjeckien och såklart Finland gör som vanligt upp sin egna Euro Hockey Tour.

När det nu är dags för den sista turneringen för året kliver Sverige in lite som underdog, efter att man förlorat tre raka matcher i Karjala Cup senast. Det var en turnering som avgjordes för en månad sedan och även fall det inte var med stor marginal oroar det såklart att man förlorar tre raka matcher.

Bland annat föll Sverige då med 0-1 mot Ryssland i en tät historia. Nu kan vi förmodligen förvänta oss någonting liknande, men eftersom Channel One Cup avgörs på rysk mark kommer Ryssland oundvikligen bli lite mer av favoriter på förhand.

Sverige kommer också att spela mot Finland och Tjeckien under den här helgen, med matcher på lördag och söndag.

Annons:

Channel One Cup är tillbaka

Som bekant är Channel One Cup en av många turneringar i Euro Hockey Tour och det är även den turnering som avslutar hela det här året. Den har funnits sedan 2006 i nuvarande tappning, även fall den såklart har förändrats på ett eller annat sätt.

Faktum är att man redan innan 2006 samlades i Ryssland för att spela just den här turneringen, men då gick den under namnet Izvestijaturneringen. Det var åtminstone fallet fram till mitten av 1990-talet.

Det finns en del prestige i den här turneringen, men främst är det en förberedande turnering inför mästerskapen som senare följer. Därför har vi inte så höga förväntningar den här gången heller, även fall det ofta är en fördel för ryssarna att spela på hemmaplan.

Här tror vi på en ganska tight historia, mellan ett Sverige som kan få det tufft och ett Ryssland som lär vara drivande på hemmaplan.

Under 5,5 mål spelas till 1,85 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 5,5 mål
Odds:  1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  18:00, torsdag 12/12
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 
Annons: