16 februari 2018 Slovakien USA speltips OS

Speltips inför Slovakien – Kazakhstan 27/12: JVM fortsätter

Kazakhstan gäller som stor underdog inför mötet med Slovakien i stundande JVM-turnering på plats i Tjeckien.

Annons:

JVM åker vidare på fredagen och redan på eftermiddagen ska vi få se Kazakhstan ta sig an Slovakien i det som blir lagets andra match i gruppspelet redan nu. Kazakhstan klev in i turneringen som stor underdog och rejält nederlagstippade av alla, inklusive spelbolagen.

Nu kan man kanske inte säga att Kazakhstan tystade några tvivlare med sin första match, men att man höll 3-3 in i sista perioden mot Schweiz får ändå betecknas som ett lovande resultat. Kanske är blåbärsnationen Kazakhstan inte fullt så usel som tidigare säsonger? Kanske är det rent av så att Kazakhstan som hockeyland har någonting större på gång?

Det finns egentligen ingen anledning att dra för stora växlar eller ens påbörja en sådan diskussion, men vi kan lugnt konstatera att Kazakhstan inte är en slagpåse på samma sätt som man hade kunnat tro. Det är åtminstone den känslan som vi har förstärkt inom oss efter den första omgången.

Annons:

Slovakien är såklart bättre

Samtidigt kan och bör noteras att det slovakiska ungdomslandslaget alltså inte ännu klivit in i turneringen. Å ena sidan gör det att vi har lite svårt att bedöma precis hur bra man är, men å andra sidan innebär det de facto att man inte har några slitna ben på spelarna inför matchen mot Kazakhstan.

Kazakhstan är ett lag som Slovakien ska slå alla dagar i veckan och det är såklart det här som spelbolagen tagit fasta på. Det är ett otroligt favoritskap som nu ligger i knät på Slovakien och dess unga spelare. Är det verkligen rimligt att man är så stora favoriter?

Vi är nästan helt säkra på att Kazakhstan förlorar sin andra raka match, men ett rakt spel på Slovakien går helt enkelt inte att spela till så otroligt svaga odds som nu erbjuds. Däremot kan vi tänka oss ett handikappspel då Kazakhstan faktiskt kan streta emot hyfsat.

Kazakhstan +4 (asian handicap) spelas till hela 1,65 gånger insatsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Kazakhstan +4 (asian handicap)
Odds:  1,65 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  15:00, fredag 27/12
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 
Annons:


Annons: