Speltips inför Tjeckien – Sverige 7/2: Tredje raka vinsten

Simon Pålsson Publicerat: 6 February 2019

Det som mycket väl kan vänta i det här mötet är en tredje raka vinst mot Tjeckien under pågående Euro Hockey Tour. Kan Tre Kronor ta kommandot här också?

Annons:

Sweden Hockey Games är tillbaka och visst går det att skrapa fram lite entusiasm den här gången också? Euro Hockey Tour – kan vi dra oss med det namnet egentligen? – har kommit till Sverige igen och då kittlar minsann turneringsformatet lite extra. Nu väntar först Tjeckien innan det brakar loss ordentligt med tuffare motstånd senare i veckan.

Just den här gången går turneringen under namnet Beijer Hockey Games och det bottnar såklart i sålt sponsorskap för namnrättigheterna. I övrigt är formatet, turneringen och i mångt och mycket det svenska laget sig likt. Inte då sett till spelarna som är med den här gången, utan snarare på vilket sätt som ledningen kring Tre Kronor resonerat i laguttagningen. Det är ett ungt, förhoppningsvis hungrigt och potentiellt starkt Tre Kronor som kliver in den här gången.

Vad vi vet inför premiärmatchen mot Tjeckien är att Magnus Hellberg kommer att vakta kassen. Det är så långt vi är med på noterna. Resten har den sportsliga ledningen kring landslaget valt att hålla för sig själva, varpå vi har dålig koll på matchtruppens exakta utformning. Med det sagt bör Sverige ha goda möjligheter att rubba tjeckerna.

En tredje vinst mot Tjeckien

Sverige har spelat mot Tjeckien två gånger om under pågående Euro Hockey Tour, detta i Karjala Cup och Channel One Cup. Då blev det i för sig förluster mot Finland och Ryssland, men mot tjeckerna har Sverige åtminstone kunnat avgå med vinster två gånger om.

Det tjeckiska laget som finns med i Stockholm den här gången skrämmer egentligen inte särskilt mycket. Det finns en intressant brödratrio med bröderna Zohorna som kan vara värda att hålla ögonen på – när får vi se tre bröder spela tillsammans egentligen – men i övrigt är det inte mycket att ringa tidningarna för.

Vår känsla är att Sverige, nu också påhejade av hemmapubliken på Hovet, kommer att ta kommandot här. I två raka turneringar har laget visat sig klart bättre än Tjeckien. Varför inte en tredje gång?

Sverige vinner (ordinarie tid) spelas till 1,73 gånger insatsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Sverige vinner (ordinarie tid)
Odds:  1,73 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  19:00, torsdag 7/2
TV:  cmorehockey logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: