6 oktober 2018 LA Kings San Jose Sharks speltips NHL

Speltips inför Buffalo Sabres – Los Angeles Kings 21/12: Kvällsmatch

Buffalo Sabres är i egenskap av hemmalag klar favorit när Los Angeles King gästar i lördagens tidiga kvällsmöte från NHL.

Annons:

På lördagen spelas äntligen en match på en human svensk tv-tid från NHL. Det möte som vi tänker fokusera här spelas mellan Buffalo Sabres och LA Kings, två lag som båda har saker att jobba på för att nå upp till sin fulla potential. Det är ganska givet.

Som läget ser ut just nu kan det här bli dock en kul säsong för Buffalo Sabres, som gäller som ett av lagen i Atlantic Division att gå vidare till slutspel. Men det rör sig faktiskt om en väldigt snar marginal vad gäller poäng ner till att tappa den platsen. Det är svindlande tio (!) poäng upp till Boston Bruins, divisionens bästa lag hittills, redan efter 35 spelade matcher. Det är vad vi kallar stor skillnad mellan ettan och tvåan i en division.

På den västra sidan kan vi konstatera att Los Angeles King ligger i botten av hela divisionen och att man inte är nära att nå ett slutspel via poäng just nu. Just nu står man på 33 inspelade poäng och har hela nio poäng upp till att få ett wild card.

Men om det är någonting man vet med slutspelsjakten i grundserien på andra sidan Atlanten är att det finns mycket som verkligen kan svänga på kort tid. Det handlar om att hitta momentum, vinna ett antal matcher på raken och sedan därigenom ta sig uppåt i tabellen.

Annons:

Tidigt nedsläpp i NHL

Buffalo Sabres har under en längre tid fått klara sig utan den nackskadade backen Matt Hunwick, vars skada är i den omfattningen att han inte kommer att kunna spela mer den här säsongen. Tage Thompson har också varit borta ett tag med sin axelskada, vilket även Vladimir Sobotka varit. I det fallet rör det sig om en knäskada.

Såklart är det aldrig en fördel att ha flertalet spelare på sin skadelista och inte heller gynnar det att ha spelarna borta en längre period. Men det ger ändå en fördel att man nu vant sig vid att spelarna inte spelar. Buffalo Sabres har klarat sig utan, just för att man är tvingade att göra så. Det gör att vi inte har den största oron inför just den här matchen.

Men det är klart att det i konstrast mot situationen i motståndarlaget LA Kings, där man bara har en spelare i form av Alec Martinez frånvarande, är besvärande att man har flertalet viktiga spelare utanför matchtruppen i Buffalo Sabres.

Buffalo Sabres vinner (ordinarie tid) spelas till fina 2,00 gånger krämen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Buffalo Sabres vinner (ordinarie tid)
Odds:  2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  19:00, lördag 21/12
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

Annons: