12 november 2017 Montreal Canadiens Buffalo Sabres speltips NHL

Speltips inför Columbus Blue Jackets – Buffalo Sabres 8/10: Tidigt på säsongen

Det är läge för bortalaget att skrälla när Columbus Blue Jackets tar sig an Buffalo Sabres i NHL natten till tisdag den 8 oktober.

Annons:

NHL är tillbaka med full kraft och natten till tisdag bjuds det på en lite försiktigare omgång med bara två matcher. Det gör att vi faktiskt kan fokusera på båda matcherna, utan att för den sakens skull tappa kraft i någon av matcherna. I båda fallen är det tidigt nedsläpp, redan 01:00, som gäller.

Columbus Blue Jackets tar sig an Buffalo Sabres i en på förhand ganska tuff match. Här är det stor skillnad i form och det tror vi kan bli besvärande för inte minst Columbus Blue Jackets, som haft en skakig inledning på den här säsongen.

Så här i inledningen av säsongen står Columbus Blue Jackets på totalt två förluster – på lika många matcher. Att ha förlorat med 1-4 hemma mot Maple Leafs och löjliga 7-2 borta mot Penguins gör att självförtroendet inte är på topp.

Buffalo Sabres har å sin sida två raka vinster, varav en borta mot just Penguins med 3-1. Det säger väl ändå en del om styrkeförhållandet, främst baserat på form, mellan lagen just nu?

Annons:

Trenden fortsätter

Trots att vi är tidigt på säsongen har Buffalo Sabres redan hunnit dra på sig ett par skadar, där det är som allra värst för backen Matt Hunwick vars nackskada håller honom borta hela säsongen. Tungt värre att redan nu veta att man missar ett helt år av intensiv högkvalitativ action i NHL. Zach Bogosian är också borta med en svårbedömd höftskada, medan två spelar som väntas vara tillbaka inom ett par veckor är Brandon Montour och den finske målvakten Ukku Lukkonen.

Det går att jämföra med hemmalaget som har Brandon Dubsky – visserligen en ganska viktig spelare och centerspelare – borta med en vristskada. I övrigt kan man formera starkast möjliga matchtrupp.

Det har å andra sidan inte visat sig vara tillräckligt för att göra resultat hittills och inför den här matchen tänker vi inte blunda för den enorma skillnaden i form. Buffalo Sabres bör rimligen ha ett bra läge att få med sig alla poäng hem.

Buffalo Sabres vinner (inklusive OT) spelas till 2,00 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Buffalo Sabres vinner (inklusive övertid)
Odds:  2,00 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  01:00, tisdag 8/10
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 
Annons: