10 december 2018 vegas golden knights dallas stars speltips nhl

Speltips inför Dallas Stars – Vegas Golden Knights 14/12: Nattmacka i NHL

Vegas Golden Knights gäller som underdog inför nattmötet med Dallas Stars i NHL. Därför rekar vi med ett intressant speltips.

Annons:

Natten till lördag svensk tid spelas inte mer än två matcher från NHL, men trots det hittar vi en match på andra sidan Atlanten som vi både tycker är underhållande på förhand, men framför allt är ett möte som har ett bra spelvärde för oss som letar sådant.

Dallas Stars tar sig då an Vegas Golden Knights i ett möte mellan två lag som varit svårbedömda så här långt. Det är inte lätt att placera in något av lagen som det ser ut just nu. Kan vi räkna med att man slåss om slutspelsplatser långt in på våren? Eller är det lite för instabilt fortfarande?

Det ska sägas att hemmalaget nu spelat tre raka matcher inför sin egen hemmapublik och där har tre raka tvåpoängare, om än efter förlängning i en av matcherna. Totalt ligger man elva i NHL-tabellen och ser ut att kunna gå till slutspel om allt fortsätter på den här inslagna vägen. Minst.

Vegas Golden Knights däremot bröt en förlustsvit med en tung vinst senast. Dessförinnan hade man bland annat åkt på hela 0-5 mot New York Rangers i en märklig historia. Här har vi ett lag som är tre placeringar bakom nattens motståndare i tabellen och som också är svåra att räkna med på förhand.

Annons:

Det tidiga mötet i NHL

Som alltid är det viktigt att ha med sig vilka skador och andra avbräck som påverkar lagen inför matcherna i NHL. För Dallas Stars kan vi nu konstatera att Stephen Johns och Marzal Hanzal inte kommer till spel i just den här matchen. Mest troligt är båda spelarna borta en väldigt lång tid. Den sistnämnda har en ryggskada som gör att han inte spelar mer.

I Vegas Golden Knights är det också två spelare som är otillgängliga till spel. I båda fallen rör det sig om huvudskador, i båda fallen rör det sig om spelare som heter Cody. Dessutom gäller det i båda fallen centerspelare. Det finns vissa förhoppningar om att Cody Glass snart ska kunna vara redo för spel, kanske rent av i den här matchen. Däremot lär Cody Eakin få vänta ett tag till innan han är spelredo igen.

Just i det här fallet tycker vi inte att skadorna gör att matchen lutar åt endera håll. Det är snarare andra faktorer som är betydligt viktigare när vi bedömer utgången i den här matchen. Det är två jämna lag, två lag som dessutom saknar förmågan att prestera i match efter match som det ser ut nu.

Därmed litar vi på att vi får se en jämn historia och spelvärdet finns definitivt i det raka krysset. På förhand kan vi verkligen så att minst var fjärde match slutar med ett kryss mellan dessa båda lag.

X (oavgjort) spelas därför till 4,20 gånger krämen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  X (oavgjort)
Odds:  4,20 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  02:00, lördag 14/12
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 
Annons: