4 april 2017 Florida Panthers Montreal Canadiens speltips NHL

Speltips inför Florida Panthers – Buffalo Sabres 24/11: Kvällsmöte

Florida Panthers har hittat formen igen och gäller därmed som stora favoriter inför hemmamötet med ett betydligt mer formsvagt Buffalo Sabres i NHL.

Annons:

Det är söndag och som vanligt innebär det att man kan följa amerikanska ligor, sporter och lag på humana tider som svensk tv-tittare. Så sent som 23:00 på söndagskvällen är det nedsläpp i det spännande mötet mellan Florida Panthers och Buffalo Sabres i NHL.

På förhand talar det allra mesta för att vi står inför en intressant match här, med ett hemmalag som varit starka på slutet och som just nu har en slutspelsplats som ett av tre lag från Atlantic Division. Denna plats har man i för sig bara med tre poängs marginal ner till närmast jagande lag.

Buffalo Sabres såg ut att kunna slåss om dessa platser för ett tag sedan, men efter tre raka förluster har man halkat ner något. Det är i för sig inte mer än fyra poäng upp till tredjeplatsen i Atlantic Division, men det som resultaten varit på slutet känns det inte som att det ligger inom räckhåll för närvarande.

Nu möter man också ett formstarkt hemmalag som har sju vinster på tio senaste och dessutom har vunnit tre raka på slutet. Det är precis vad man vill ha med sig in till en hemmamatch.

Annons:

En jämn match väntar

Inför den här drabbningen kommer Florida Panthers att få klara sig utan ett par spelare. Mackenzie Weegar har haft problem en längre tid och väntas missa ett par veckor till. Det kommer såklart att vara ett kännbart avbräck. Dessutom är Jayce Hawryluk inte tillgänglig med en skada i överkroppen. Det har han inte varit sedan en knapp månad tillbaka.

Men det här går ändå inte att jämföra med den vansinniga skadeutveckling som vi har fått se hos bortalaget, där inte mindre än sex spelare står som osäkra kort i den officiella rapporten inför nedsläpp på söndagskvällen.

För svensk del kan vi konstatera att Marcus Johansson inte kan spela den här matchen – med största sannolikhet – medan det också finns ett antal spelare som däremot är helt säkra på att missa matchen. Zach Bogosian, Matt Hunwick, Vladimir Sobotka, Kyle Okposo och Tage Thompson kommer inte att spela matchen. Det är med säkerhet alltså.

Det ska sägas att allra värst är det såklart för nackskadade Matt Hunwick som inte spelar mer den här säsongen. Troligen spelar inte Tage Thompson eller Vladimir Sobotka mer under 2019. En jobbig situation för Buffalo Sabres såklart. Det påverkar också deras slagkraft och potentiella förmåga att göra bra resultat. Någonting annat vore konstigt.

Därför måste vi hålla det mer formstarka hemmalaget som favoriter här.

Florida Panthers vinner (ordinarie tid) spelas till 2,00 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Florida Panthers vinner (ordinarie tid)
Odds:  2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  23:00, söndag 24/11
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

Annons:

Annons: