Speltips inför Los Angeles Kings – Tampa Bay Lightning 4/1: Formmöte

Simon Pålsson Publicerat: 3 January 2019

Det finns ingen större anledning att krångla till det nämnvärt inför det som är nattens senaste möte i NHL mellan Los Angeles Kings och Tampa Bay Lightning.

Annons:

NHL är tillbaka även den här natten och för den som vrider om dygnet för att följa NHL-äventyren finns det minsann ingen anledning att slå av på takten. Här spelas det matcher natt efter natt efter natt och inledningen på 2019 är alltså inget undantag.

Los Angeles Kings har vissa problem i båda laget och med formen inför mötet med Tampa Bay Lightning, som varit ett av höstens stora utropstecken i NHL. Det gör att det nu väntar en tuff match här på hemmaplan.

Den omedelbara formen hos hemmalaget är lite sämre med två förluster mot Vegas Golden Knights bara sista veckan, men i övrigt har perioden närmast varit tämligen god. Den går däremot inte att jämföra med hur formen har sett ut hos bortalaget där vinst efter vinst radas upp. Med fyra raka vinster på bortaplan har laget också visat sig synnerligen starka när de är på resande fot. Det som är signifikativt för laget just nu är deras oerhörda målskörd, även fall den kostat en hel del insläppta mål bakåt.

Spel på målmarknaden

Carl Hagelin är fortfarande knäskadad och kommer inte att spela matchen för hemmalaget, ett lag som dessutom har flertalet andra tunga avbräck. Alec Martinez, Trevor Lewis och Jonny Brodzinski finns också med på skadelistan för Los Angeles Kings.

Efter att ha vissa problem med skador och andra typer av frånvarobekymmer ser det nu allt bättre ut för Tampa Bay Lightning. Inför nattens möte har laget visserligen JT Miller borta, men mest troligt kommer Brayden Point att spela. I övrigt finns det inga osäkra kort i skrivande stund.

Känslan är att den relativt fina formen i båda läger gör att målchanserna är goda här. Det finns offensiv kraft i båda lagen och det känns som att det främst är den som kommer att göra sig påmind här.

Över 5,5 mål spelas därför till 1,79 gånger insatsen hos Betsson.

Annons:
  Rygga spelet hos Betsson – Ta del av 1000 kronor riskfritt spel!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 5,5 mål
Odds:  1,79 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betsson
Spelstopp:  04:35, fredag 4/1
TV:   viasatsport logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: