12 mars 2019 edmonton oilers new york rangers speltips nhl stanley cup

Speltips inför New York Rangers – Carolina Hurricanes 28/12: Målspel

New York Rangers och Carolina Hurricanes gör upp i ett av många NHL-möten natten till lördag svensk tid.

Annons:

Natten till lördag svensk tid är det åter dags för en fullspäckad natt med NHL-hockey och den som av någon anledning inte har lagt sig i tid kommer att ha mycket att stå i. Det räcker varken med dubbla eller trippla skärmar för att kunna följa alla matcher – om man nu kliver in med den ambitionen.

Vår ambition sträcker sig främst till mötet mellan New York Rangers och Carolina Hurricanes – ett möte mellan två synnerligen svårbedömda lag som vi inte riktigt vet var vi har inför den här matchen.

New York Rangers föll med 5-1 senast mot Philadelphia Flyers, precis som vi hade förutspått i vårt speltips inför matchen, och bröt därmed en lite bättre trend på slutet. Trots att Henrik Lundqvist var tillbaka i storform matchen innan fick laget alltså kapitulera direkt i matchen efter. Var kan vi räkna med att New York Rangers står just nu? Det återstår att se.

Carolina Hurricanes föll med svindlande 8-6 borta mot Toronto Maple Leafs senast och har därmed släppt in hela tolv mål på sina två senaste matcher. Det som oroar, förutom den ihåliga defensiven, är att man nu har två raka förluster när känslan var att laget var på uppåtgående. Var kan vi räkna med att Carolina Hurricanes står just nu? Det återstår att se även i det här fallet.

Annons:

Svårbedömt hemmalag

Det är ingen hemlighet att New York Rangers öppnade säsongen med ett par tunga skador och att det länge gjorde att man inte kunde prestera. Allt från Mika Zibanejad till Henrik Lundqvist har varit ute med skador, varpå laget haft svårt att hitta en jämn, hög nivå rakt igenom hela grundserien så här långt.

Nu ser det aningen bättre ut på skadefronten, men fortfarande är Kaapo Kakko och Libor Hajek utanför laget. Den förstnämnda bör kunna spela snart igen och om någonting mirakelartat händer natten till fredag kan han rent av vara med redan mot Carolina Hurricanes.

Men då är också värt att notera det faktum att bortalaget faktiskt har några som helst avbräck inför mötet med New York Rangers. Medan hemmalaget kan få klara sig utan en av sina viktigaste offensiva pjäser kommer alltså Carolina Hurricanes med bästa möjliga lag.

Vad som har förenat båda lagen på senare tid är förmågan att spela intensiva, öppna och målrika matcher. Det har snarare varit regel än undantag med många mål framåt och det är precis vad vi väntar oss här igen.

Över 5,5 mål spelas till 1,68 gånger krämen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 5,5 mål
Odds:  1,68 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  01:00, lördag 28/12
TV:    
Stream:    

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 
Annons:


Annons: