12 mars 2019 edmonton oilers new york rangers speltips nhl stanley cup

Speltips inför New York Rangers – Montreal Canadiens 7/12: Helgmacka

Montreal Canadiens får det tufft borta mot New York Rangers natten till lördag svensk tid. Då är det nämligen åter dags för ett NHL-möte mellan lagen.

Annons:

Natten till lördag spelas en handfull matcher på andra sidan Atlanten när det är dags för NHL att gå in i ett slags helgläge. Det möte som vi tänker fokusera på är av det mer klassiska måttet. I Madison Square Garden kommer New York Rangers att spela hemma mot Montreal Canadiens natten till lördag.

Det här är en match vars underhållningsvärde väntas bli högt. Det är nämligen två lag som ofta spelar målrika, täta matcher mot varandra. Det finns inte heller någon tydlig trend på vinnare i de inbördes mötena. Snarare är det en match som kan sluta lite hur som helst.

Att det finns en rivalitet mellan lagen är uppenbart, inte minst sedan slutspelsmötena både 2014 och 2017. Det är matcher som än i dag finns kvar i vårt medvetande och gör att förväntningarna är lite högre än vanligt här.

New York Rangers har haft en säsong som stormat en del, med en hel del poängtapp i märkliga lägen. Men faktum är att man vann borta mot Montreal Canadiens för bara två veckor sedan. Då slutade matchen på kanadensisk mark hela 6-5 efter full tid. Svindlande.

Annons:

Under inledningen på hösten och säsongen har New York Rangers haft stora problem med skador och inte minst en viss Mika Zibanejad har tvingats avstå matchande på grund av en skada. Men nu ser det plötsligt lite ljusare ut vad gäller avbräck och då är NY Rangers, precis som alla andra lag som kan formera den trupp de vill till matcherna, såklart ett svårare lag att besegra.

Med det sagt finns det frågetecken kring Greg McKegg och den tidigare skadade Marc Staal. Båda är i träning med laget, om än inte riktigt för fullt. Just nu återstår det att se om de kommer att matchas i matchen natten till lördag.

Vad vi däremot vet är att gästerna Montreal Canadiens har tre spelare på sin skadelista. Det är spelare som missar ett längre tag till. Victor Mete, Jonathan Drouin och Paul Byron är samtliga frånvarande från nattens möte med New York Rangers. Det är spelare som hade kunnat behövas.

Här tror vi att vi åter står inför en tät match och det känns som att båda lagens form indikerar en match där ingen riktigt kan ta kommandot på det sätt som önskas. Det vi därför förväntar oss är en jämn tillställning.

X (oavgjort) spelas till 4,10 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  X (oavgjort)
Odds:  4,10 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  01:00, lördag 7/12
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 
Annons: