12 mars 2019 edmonton oilers new york rangers speltips nhl stanley cup

Speltips inför New York Rangers – Nashville Predators 17/12: Viktigt möte

Det är verkligen inte enkelt att hitta en given vinnare inför mötet mellan New York Rangers och Nashville Predators i NHL.

Annons:

Natten till tisdag är det åter dags att sätta tänderna i en nattmacka från andra sidan Atlanten. Mötet vi fokuserar på spelas i Madison Square Garden där hemmalaget New York Rangers är ute efter att plocka två poäng hemma mot Nashville Predators.

Det här är lag som båda varit uppe och nosat på en titel under de senaste säsongerna, men som båda fallit på mållinjen och behövt åka hem med svansen mellan bena. Den starka historiken i närtid gör att man alltid har förväntningar på dessa båda lag, men säsongsinledningen har inte riktigt levt upp till detta.

Nashville Predators har inte mer än sex lag bakom sig i tabellen, medan inte heller New York Rangers ligger på en slutspelsplats som det ser ut nu.

Det ska sägas att avstånden inte är milslånga för något av lagen, men det är såklart oroväckande att man inte håller till högre upp i tabellen. I våra ögon är det uppenbart att båda lagen har reella problem med att dominera och därigenom vinna sina matcher i grundserien.

Annons:

Ett rakt spel

Natten till tisdag svensk tid spelas det sex matcher från NHL och den som är ute efter att hitta starkt spelvärde kan säkert rota fram det på flera ställen. I vår värld är det mötet mellan New York Rangers och Nashville Predators som är mest intressant på förhand, mestadels beroende på att vi förväntar oss en väldigt jämn match.

Efter att ha haft många spelare borta under inledningen på säsongen har det nu rättat till sig med skadorna i New York Rangers. Det är såklart en av förklaringarna till att laget går väsentligt bättre just nu och plötsligt går att känna igen. Med det sagt är Libor Hajek nu knäskadad och kommer inte att spela mer under 2019.

Nashville Predators är precis som New York Rangers ett lag med en stark svensk prägel och som därmed har haft många följare i Sverige. Men tyvärr kommer en hel del spelare med svenskt påbrå att behöva sitta på läktaren i den här matchen. Viktor Arvidsson dras med en skada som gör att han inte spelar mer under 2019, samtidigt som Mikael Granlund och Matthias Ekholm båda är tveksamma till spel mot Rangers. Det ser ut som att båda sitter utanför truppen en gång till.

Här tror vi på ett synnerligen tätt möte mellan två jämna lag. X (oavgjort) spelas till 4,25 gånger insatsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  X (oavgjort)
Odds:  4,25 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  01:00, tisdag 17/12
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 
Annons: