12 mars 2019 edmonton oilers new york rangers speltips nhl stanley cup

Speltips inför New York Rangers – Pittsburgh Penguins 13/11: 1X2-spel

Pittsburgh Penguins bör ha goda chanser att göra ett resultat borta mot New York Rangers natten till onsdag svensk tid.

Annons:

NHL är tillbaka natten till onsdag svensk tid med massvis av matcher. Det är en härlig trend man dukar upp nu på andra sidan Atlanten, med en hel del drös matcher natt ut och natt in. Det går alltså att spendera nätterna eller de tidiga morgnarna i en tv-soffa nära dig om du så önskar.

Den här natten fokuserar vi på mötet mellan New York Rangers och Pittsburgh Penguins. Rimligen är det en match som lockar en hel del svenska tittare, inte minst med tanke på att båda lagen har en synnerligen stark ställning bland svenska NHL-fans.

New York Rangers har öppnat säsongen trevande och ser väldigt instabila ut. Det är den stora problembilden i det här skedet. Å andra sidan sprattlar man till med starka insatser med jämna mellanrum. Som 5-1 hemma mot Red Wings följt av 4-2 borta mot Hurricanes förra veckan.

Pittsburgh Penguins har i stort sett liknande problem och kan inte heller de hitta en jämnare nivå över tid. Nu vann med man 1-0 senast efter en lång maratonmatch mot Chicago Blackhawks. Det gör att man har två raka vinster och en trend som nog är försiktigt på uppåtgående.

Annons:

En tät historia

Mika Zibanejad har haft en ganska stökig inledning på säsongen och har dessvärre inte kunnat spela på samma sätt som han hade önskat. Detta bottnar i en hel del skadebekymmer, som även håller honom borta från mötet me

Sidnes Crosby har haft en liten dipp i sin karriär, men i sina bästa stunder är han fortfarande en av hela världens klart bästa spelare. Nu är han däremot tveksam till spel i mötet med New York Rangers på grund av känning i nedre delen av kroppen. Kris Letang och Patric Hörnqvist står båda som indisponibla på förhand. Det återstår att se när dessa finns tillgängliga igen för Penguins.

Det går lätt att konstatera att båda lagen har stora problem att hitta en jämn och hög nivå, någonting som oroar inför den avgörande delen av grundserien som snart kommer. Som bekant är det snart dags att avgöra vilka lag som sätter sig i förarsätet när tabellen skiktar sig mer och mer.

Med det sagt tänker vi oss en jämn historia här. Det mesta pekar också på att det i stora drag är två väldigt jämna lag vi har att göra med här.

X (oavgjort) spelas till 4,20 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  X (oavgjort)
Odds:  4,20 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  01:30, onsdag 13/11
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 
Annons: