12 mars 2019 edmonton oilers new york rangers speltips nhl stanley cup

Speltips inför New York Rangers – Washington Capitals 21/11: 1×2-spel

New York Rangers får det tufft hemma mot Washington Capitals natten till torsdag svensk tid.

Annons:

Det är full fart som gäller natten till torsdag svensk tid när två intressanta matcher, inte minst med svenska ögon, ska spelas. Det möte som vi fokuserar på i det här speltipset är det mellan New York Rangers och Washington Capitals. En match som sannerligen får betecknas som en klassiker.

New York Rangers har haft en illavarslande trend med en hel del förluster på slutet och massor av insläppta mål. Eller vad sägs om 13 insläppta de två senaste? Det är inget vidare facit att luta mot inför ännu en tuff match.

För Capitals har en helt annan form och vann med 5-2 hemma mot Anaheim Ducks senast. Det finns en helt annan höjd i det här laget just nu och det gör att man måste gälla som favoriter här.

Det som också talar för Washington Capitals är det faktum att man alltså har smått vansinniga sju (!) raka vinster hemma mot New York Rangers. Det är ett stort psykologiskt övertag som i sig bara gör laget till ännu större favoriter här och nu.

Annons:

Flera skador att tänka på

Det finns nog ingen som älskar NHL som har missat den framfart som den stora finska talangen Kaapo Kakko haft under den här inledningen på säsongen. Det har varit en spelare som sakta men säkert infriat förväntningarna, men som också visar att han har en hög nivå i sig som alldeles snart kommer att blomma ut i sin fulla prakt.

Men nu kan vi konstatera att det finns osäkerhet kring om han kan spela mötet med Washington Capitals natten till torsdag svensk tid. Anledningen är att han dras med en sjukdom som gör att han fått stanna hemma från träningar och matcher ett par dagar. Han är på bättringsvägen, men i skrivande stund är det oklart om han kan spela.

Vad vi också vet är att Mika Zibanejad och Marc Staal, två synnerligen viktiga spelare för det här lagbygget, inte heller kan spela. Det kommer att vara stora avbräck för NY Rangers ett tag till, vad det verkar.

Det här kunde ha blivit ett kärt återseende för Carl Hagelin, men han dras med en skada som gör att han inte tar resan till New York. Vidare är Nic Dowd också osäker till spel med en handskada. Det ska dock bara röra sig om dagar innan han ska kunna spela igen.

I våra ögon är avbräcken tyngre hos hemmalaget och formen är inte heller särskilt bra. Nu möter man en antagonist som man har haft svårt för länge.

Washington Capitals vinner (ordinarie tid) spelas till 1,94 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Washington Capitals vinner (ordinarie tid)
Odds:  1,94 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  01:30, torsdag 21/11
TV:    
Stream:    

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 
Annons:

Annons: