Speltips inför Pittsburgh Penguins – New Jersey Devils 23/11: Hemmafavorit

Simon Pålsson Publicerat: 22 November 2019

Det blir en nattmacka från NHL inför mötet mellan Pittsburgh Penguins och New Jersey Devils natten till lördag.

Annons:

Det står totalt två matcher från NHL på nattens schema och det möte som vi tänker fokusera lite extra på avgörs mellan Pittsburgh Penguins och New Jersey Devils. Det här är två lag som båda är i stort behov av att plocka lite fler poäng, i lite högre takt.

I hemmalaget finns det en amerikansk duo i form av Bryan Rust och Jake Guentzel som har presterat över förväntningarna och som ligger bakom mycket i offensiven. Känslan är att båda dessa kommer att vara viktiga för att laget ska fortsätta prestera.

På hemmaplan är Pittsburgh Penguins som bekant väldigt starka. Den 20 oktober är senaste gången som laget föll under ordinarie tid inför sin egen hemmapublik.

New Jersey Devils då? Jo, man föll med hela 1-5 hemma mot Boston Bruins senast. Däremot har man med sig en vinst från förra veckan, mot just Pittsburgh Penguins. Då vann man med 2-1 på hemmaplan och har därmed ett litet övertag rent psykologiskt. Å andra sidan var det en oerhört jämn drabbning och det kan mycket väl vara dags för revansch här.

Annons:

Hemmalaget är favoriter

Pittsburgh Penguins har vissa problem med sdkador, men har så haft ett längre tag. Det är såklart allra största bekymmer kring den stora stjärnan Sidney Crosby, som inte har kunnat spela på allvar den här säsongen känns det som. Nu kommer han missa hela 2019 och det mesta pekar på att vi inte får se en formstark Sidney Crosby förrän senare i vår. Om ens då.

Vidare får hemmalaget klara sig utan Nick Bjugstad, Justin Schultz och Kris Letang. Men med allt det här sagt har vi ändå en känsla av att man har vad som krävs för att rubba bortalaget här.

New Jersey Devils har också två viktiga spelare borta. Kevin Rooney och Connor Carrick står utanför matchtruppen i den här matchen också. Det är spelare som man har haft svårt att prestera utan på senare tid.

Här tycker vi att formen och hemmaplansfördelen talar för Pittsburgh Penguins. Därför spelar vi det raka spelet på hemmalaget till 2,07 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Pittsburgh Penguins (ordinarie tid)
Odds:  2,07 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  01:00, lördag 23/11
TV:   viasatsport logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 
Annons:

Annons: