15 april 2019 tampa bay lightning blue jackets speltips nhl stanley cuo

Speltips inför Tampa Bay Lightning – Winnipeg Jets 16/11: Tungt möte

Tampa Bay Lightning är i våra ögon favoriterna som gäller inför mötet med Winnipeg Jets i NHL på lördagskvällen.

Annons:

NHL på humana tider innebär att vi såklart riktar fokus mot matcherna som faktiskt går att se när man är vaken i Sverige. Med start strax efter 22:00 på lördagskvällen fokuserar vi på mötet mellan Tampa Bay Lightning och Winnipeg Jets.

Rimligen är det här en match som en hel del svenska tv-tittare sätter tänderna i, inte minst då Tampa Bay Lightning är ett lag som följs av många svenska supportrar. Tampa Bay Lightning tillhör som bekant de lite mer klassiska lagen i NHL och har därigenom en särställning.

Just nu har Tampa Bay Lightning också ruskigt fin form med tre raka vinster, varav två tunga segrar på hemmaplan nu på slutet. Eller vad sägs om hela 9-3 mot New York Rangers tidigare i veckan? Dessförinnan slog man även Buffalo Sabres med 5-3 efter att även i den matchen varit riktigt heta i sin offensiv.

Winnipeg Jets däremot blandar bra insatser med direkt svaga matcher, varpå man är ett lag som inte är lätta att veta var man har. Nu kommer man till Tampa där man förlorat två raka matcher och det gör att vi, även av den anledningen, håller Tampa Bay Lightning som favoriter på förhand.

Annons:

En solklar favorit

De senaste säsongerna har Tampa Bay Lightning visat att man är ett lag som verkligen hör hemma i toppen av NHL och som hela tiden gäller som en kandidat till att slåss om titeln. Nu går det sällan hela vägen fram för Tampa Bay Lightning, men det känns som att hela organisationen är byggd för att utmana.

Men med det sagt har Tampa Bay Lightning inte tagit något slags kommando så här långt. Just nu har man tre poäng upp till att faktiskt få en direktplats till slutspelet, men med många lag mellan sig och uppå i tabellen. Exempelvis har Tampa Bay Lightning just nu tre poäng upp till Winnipeg Jets.

Det som talar för Tampa Bay Lightning i just det här mötet är att man kommer till matchen med det starkaste möjliga laget. Detta eftersom det inte finns några skador eller andra frånvarande spelare inför lördagens möte. Det är såklart en stor fördel att kunna laborera med precis det lag man själv önskar.

Då är det betydligt värre hos gästerna, där man kommer att få klara sig utan Mason Appleton, Mark Letestu, Daron Byfuglien, Bryan Little och Gabriel Bourque. Det är spelare som hade kunnat göra skillnad. Det är också en tråkig mängd spelare som gör att man måste laborera om lite med sina kedjor. Det är sällan en fördel.

Tampa Bay Lightning är det hetare laget här och gäller oundvikligen som favoriter inför den här matchen. Det kan vi inte blunda för. Tampa Bay Lightning vinner under ordinarie tid spelas till 1,85 gånger insatsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Tampa Bay Lightning vinner (ordinarie tid)
Odds:  1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  22:00, lördag 16/11
TV:    
Stream:    

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 
Annons: