Speltips inför Djurgården – Timrå 12/2: Skrällspel deluxe

Simon Pålsson Publicerat: 12 February 2019

När det finns en så otroligt tydlig favorit som det gör inför tisdagens möte mellan Djurgården och Timrå i SHL öppnar det såklart för skrällvärde.

Annons:

SHL är tillbaka med full omgång på tisdagskvällen. Det kan lätt hamna i skymundan av det som komma skall i fotbollens värld – nämligen en kväll med Champions League – men det är samtidigt en bra aptitretare inför kvällens 21-matcher.

Vid 19:00 är det nämligen nedsläpp i Hovet där Djurgården då tar sig an Timrå IK. Här har vi säsongens kanske allra tydligaste favoritskap på förhand och hos vissa spelbolag är det knappt pengarna tillbaka – om vi tar i något. 1,35-1,40 gånger insatsen för den raka ettan är anmärkningsvärt lågt för att vara ishockey på den här nivån.

Det går att förstå varför – där den huvudsakliga anledningen egentligen är Timrås svaga form, tabellplacering och resultat på bortaplan hittills under säsongen – men samtidigt öppnar det här upp för ett ordentligt skrällvärde. SHL är fortfarande så pass jämn att alla lag – på rätt dag – kan slå alla lag. Det ska faktiskt inte förbises.

Värdet på krysset

Djurgården var under säsongsinledningen fullkomligt överlägsna i det offensiva spelet och den nykomponerade, stjärnspäckade truppen körde över sina motståndare med en frejdighet som få lag har visat därefter. Dessvärre för stockholmarnas del ebbade det här ut och nu går det inte riktigt att kalla Djurgården för seriens bästa offensiv längre.

Timrå IK har sju förluster på sina åtta senaste matcher – då inräknat ett par efter förlängning – men har förlorat med uddamålet både mot Djurgården och Örebro HK alldeles nyligen. Det är visserligen en bottenkollega, men 0-5 borta mot Mora IK för två veckor sedan lär fortfarande stärka laget också.

Det går inte att blunda för att Djurgården ska vara klara favoriter här, men att få 6,25 gånger insatsen på att Timrå IK stretar emot och tar det här till förlängning är helt enkelt för högt. Det kommer att hända oftare än var sjätte gång. Så är det bara.

X (oavgjort) spelas till 6,25 gånger såsen hos Betway.

Annons:
  Rygga spelet hos Betway – Få upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  X (oavgjort)
Odds:  6,25 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway
Spelstopp:  19:00, tisdag 12/2
TV:   [cmorelive5]
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: