2 maj 2019 frölunda djurgården speltips shl

Speltips inför Frölunda – Färjestad 17/1: Tungviktsmöte

Frölunda vänder hem efter ett synnerligen lyckat äventyr i CHL och möter Färjestad i SHL. Det är ett fint rivalmöte som väntar i SHL.

Annons:

Det är dags för ett riktigt rivalmöte i SHL-hockeyn på torsdagskvällen. Nu är SHL-torsdagarna tillbaka på allvar och det är inget dåligt möte vi har att göra med den här veckan. Frölunda vänder tillbaka från CHL-spel i Tjeckien. Där gick göteborgarna segrande ur striden – trots att det egentligen inte behövdes – och kommer att spela final även den här säsongen.

Det är faktiskt anmärkningsvärt hur starka Frölunda har varit i Champions Hockey League de senaste säsongerna. Nu återstår att se om göteborgarna kan ta med sig energin från vinsten i semifinal till SHL. Där gäller det att fortsätta på den inslagna vägen för att ge sig själva så bra möjlighet som möjligt inför vårens slutspel.

Det faktum att det är ett slutspel som stundar om ett par månader gör det här mötet lite mer kittlande. Men kom ihåg att Frölunda har tre raka vinster mot Färjestad och därigenom har cementerat ett litet övertag på sina rivaler.

Ett målspel hämtas

Det ska sägas att det står väldigt mycket på spel vid sidan om ordinarie poäng i den jämna SHL-tabellen när Frölunda och Färjestad möts. Under hela 2000-talet är det här två lag som har aspirerat på titeln om Sveriges ledande förening på hockeysidan. Det sätter sina spår.

Nu kommer dessutom Frölunda hem från en tripp till Tjeckien bara två dagar senare. Det finns såklart en risk att det här sitter kvar i lagets ben. Rimligen gör det här också att tränaren Rönnberg lägger sig en an en mer defensiv approach till matchen, främst för att inte riskera någonting i onödan.

Det här är också två lag som brukar spela två väldigt täta matcher mot varandra.

Under 5 mål (asian handicap) spelas till 1,78 gånger såsen hos Unibet. Då får vi pengarna tillbaka vid exakt fem mål.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 5 mål (asian handicap)
Odds:  1,78 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet
Spelstopp:  19:00, torsdag 17/1
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: