Speltips inför Luleå – Örebro Hockey 28/11: Orimlig underdog

Örebro HK blir orättvist nog utmålade som underdog inför många av sina matcher, nu senast inför mötet med Luleå HF i SHL.

Annons:

På torsdagskvällen är det åter dags för ett intressant möte i SHL när två formstarka lag i form av Luleå hF och Örebro Hockey gör upp om tre nya, viktiga poäng i toppen av den tabell som nu börjar bli allt tydligare i SHL.

Det här är ett möte där spelbolagen har hittat en solklar favorit i Luleå HF, men faktum är att Örebro HK kommer till matchen med tre raka vinster och en fortsatt stark trend längst upp i tabellen.

Inför matchen är det alltså bortalaget som gäller som serieledare med 43 inspelade poäng. Det är visserligen inte mer än två poäng mer än Luleå HF, men med ett så starkt facit kan man aldrig gälla som sådan otrolig underdog som spelbolagen verkar anse den här gången.

Luleå HF har med det sagt haft en galen form på slutet. Nu står laget på sex (!) raka vinster och ser riktigt heta ut, även fall två av vinsterna kommit mot svagare motstånd i Champions Hockey League.

Annons:

Varför underskattas Örebro Hockey?

Det finns en stark traditionsburen makt inom svensk ishockey och det gör att man från supporter- och experthåll ofta håller ett par lag som favoriter – oavsett hur lagen i fråga har presterat på senare tid. Det är någonting som också smittar av sig på spelbolagen, någonting som öppnar för bra spelvärde då och då.

Det här är precis vad som håller på att hända kring Örebro Hockey, som trots en stark inledning på säsongen fortsatt värderas lågt av spelbolagen och som i flera matcher gäller som underdog. Detta trots att man alltså radar upp vinster när man väl får spela och visa upp sig på isen.

Det är samma visa inför torsdagens bortamatch mot Luleå HF. Med all säkerhet blir det här en tuff match och det är på intet sätt rimligt att hålla gästerna som favoriter, men att som spelbolagen helt och hållet måla upp hemmalaget som givna favoriter blir bara märkligt.

Baserat på säsongsinledningen är det Örebro HK som är det bättre laget och det är också så att man fortfarande har en stark formtrend bakom sig. Det är med gott hopp och god form som man tar sig upp till Norrland för torsdagenskvällens möte. Det är faktorer som aldrig kan underskattas. Då är man farligt ute.

Därför spelar vi Örebro Hockey draw no bet till 2,88 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Örebro HK draw no bet
Odds:  2,88 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  19:00, torsdag 28/11
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 
Annons:

Annons: