Speltips inför Malmö Redhawks – Djurgården 19/12: Storstadsmöte

Djurgården Hockey måste ändå gälla som favoriter inför mötet borta mot Malmö Redhawks i torsdagens SHL.

Annons:

För andra gången den här säsongen är det nu dags för storstadslagen Djurgården Hockey och Malmö Redhawks att göra upp i SHL. Efter den tunga förlusten uppe på Hovet i det första mötet har skåningarna nu chansen till revansch inför sin egen hemmapublik.

4-0 slutade höstens första möte mellan lagen och det sved såklart betänkligt för Malmö Redhawks. Men inför den här matchen är det positiva tongångar i och kring laget efter ett par helt okej insatser på slutet. Allra främst var 4-1-vinsten borta mot HV71 nödvändig för att allt bättre spelmässiga prestationer också skulle ge boosten av ett bra resultat.

Samtidigt måste sägas att Djurgården imponerar. Det är ett formstarkt huvudstadslag som tar resan ner till Skåne. Senast vann man med hela 6-0 hemma mot Brynäs och generellt sett har december månad varit en stark sådan för Djurgården – som gjort minst tremål i fyra av fem matcher på slutet.

Annons:

Ett starkare hemmastöd väntar

Det är ingen hemlighet att publikstödet kring Malmö Redhawks har dalat en del sista säsongerna och inte har det blivit bättre den här hösten när laget har presterat lite sämre än förväntat. Som på alla andra ställen runt om i Sverige är publiken i Malmö aningen beroende av sportsliga resultat för att masa sig ut till Hyllie och Malmö Arena.

Men det finns dock lite positiva vibbar inför just den här matchen. Det är allmänt känt att torsdagsmatcher är det klockrena för Malmö Redhawks, som har många starka företag och privatpersoner som helst går på hockey när det är vardag. Det gör att det förväntas ett lite bättre tryck just i den här matchen. Det är såklart en fördel.

Vidare ska man inte glömma att Djurgården är ett lag som lockar lite mer folk och dessutom vann Malmö Redhawks stort i sin senaste match. Flera saker talar alltså för att det finns positiva vibbar kring laget och på läktarplats. Det lär inte skada för hemmalagets förmåga att prestera.

Men Djurgården är ett offensivt starkt lag och här tror vi att stockholmarna verkligen bjuder upp till dans. En öppen historia känns som det mycket rimliga att förvänta sig på förhand.

Över 5 mål (asian handicap) spelas till 1,98 gånger krämen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 5 mål (asian handicap)
Odds:  1,98 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  19:00, torsdag 19/12
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 
Annons: