Speltips inför Örebro HK – Linköping 21/11: Formen avgör

Örebro Hockey får gälla som stor favorit inför matchen hemma mot besvikelsen Linköpings HC i SHL.

Annons:

Det är torsdag. Det är SHL. Det finns ingen anledning att ändra på ett vinnande koncept den här veckan heller. Därför kommer vi också att kunna duka fram ett antal intressanta speltips från denna förmodat intensiva torsdag som nu väntar.

Ett möte som lätt faller i glömska är det mellan serieledande Örebro Hockey och besvikelsen Linköping. Det kan vi tycka är lite synd, inte minst med tanke på hur hemmalaget har imponerat så här inledningsvis.

Efter 18 spelade omgångar gäller man som serieledare efter att ha snittat över två poäng per match. Det är en oväntat stark inledning och den bästa som klubben haft i mannaminne. Kanske är det äntligen dags att konkurrera på allvar den här säsongen? Det finns hur som helst en hel del som pekar på det.

Samtidigt ser Linköping ut att få kämpa hela vägen in i mål för att nå slutspelet. Faktum är att det i skrivande stund inte är mer än fyra poäng ner till negativt kval. Det vore en ordentlig käftsmäll att hamna i ett sådant läge.

Det här blir andra gången för säsongen som lagen gör upp. Senast vann Örebro Hockey med fina 5-2 på bortaplan. Det var ungefär en månad sedan.

Annons:

Håll ögonen på Ryan Stoa

Det finns såklart många spelare som förtjänar att lyftas fram lite extra i hemmalaget, eftersom man har gjort en så osannolikt stark inledning på säsongen. Det kommer inte enkom från ett starkt kollektiv och en spelidé som har fått fäste. Det finns såklart ett gäng spelare som med sina kvaliteter har varit starkt bidragande till denna succé.

Den spelare som kanske sticker ut allra mest är forwarden Ryan Stoa, som med sina nio mål ligger etta i den totala skytteligan i hela SHL. Det är ett synnerligen starkt facit att luta mot efter ett par månader. Märk väl att även Mathias Bromé imponerar i offensiven. Forwarden ligger fyra i den totala poängligan med 17 poäng så här långt.

Med tanke på att formen är fortsatt god och trenden snarare pekar åt att man ska fortsätta på den inslagna vägen har vi lite svårt att se varför spelbolagen är så generösa i sin oddssättning och värdering av hemmalaget inför matchen. Men det tackar vi såklart för och kliver in med ett rakt spel.

Örebro HK vinner (ordinarie tid) spelas till 1,90 gånger insatsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Örebro HK vinner (ordinarie tid)
Odds:  1,90 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  19:00, torsdag 21/11
TV:   [cmorelive5]
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 
Annons: