Speltips inför Rögle – Färjestad 21/11: Tätt toppmöte

Rögle BK och Färjestads BK står båda på 34 poäng vardera inför det att lagen nu gör upp på torsdagskvällen.

Annons:

Så här på förhand går det inte att klaga på spänningen i matchen Rögle BK hemma mot Färjestads BK från torsdagens fulla omgång i SHL. Det här är en match som baserat på säsongsinledningen har det som krävs för att det ska kännas värt att sätta sig i tv-soffan, redo att konsumera ett par timmar ishockey.

Det är uppenbart att det här är en säsongsinledning som går att vara nöjd med för egentligen båda lagen. Efter en väldigt stark inledning på säsongen har Rögle BK visserligen tappat något i slagkraft, men det finns fortfarande mycket att vara nöjda med.

Som läget i tabellen ser ut just nu ska slutspelsplatsen vara given och med ett par starka resultat kan man rent av bli ny serieledare inom en vecka. Det är liksom inte mindre tight än så. Det säger en hel del.

Chris Abbott i rollen som sportchef har slagit väl ut och lagbygget som skåningarna har fått på plats kommer att kunna innebära någonting intressant vad det lider. Var så säkra.

Nu ska man alltså möta Färjestad på hemmaplan och med två så starkt organiserade lag, med ett hårdfört spel som ligger nära till hands, kan det nog bli hårt, tufft och jämnt. Det mesta pekar på ett tätt möte.

Annons:

Dags att studsa tillbaka

Det är förmodligen allt annat än glada miner i och kring Färjestads BK för närvarande. Detta med tanke på den svindlande usla insatsen borta mot Frölunda i tisdags. Då förlorade laget med hela 8-2 i Champions Hockey League.

Det innebar också att man alltså tappade det avancemang som man i stort sett hade i en liten ask efter att ha vunnit 6-3 i det första mötet på hemmaplan. Därmed blir det ingen titel den här gången heller. Äventyret i CHL tog slut redan i åttondelsfinalen och med tanke på sättet det skedde är det nog deppigt just nu.

Men frågan är hur man hanterar den här situationen. Är det läge att gräva ner sig eller går det att försöka alstra energi från den här matchen? Går det att resa sig och vinna av ren ilska? Det är vad vi frågar oss.

Det vi räknar med är hur som helst att man återgår till grunderna och gör allt för att täppa till bakåt. Det är såklart inte rimligt att släppa in åtta mål och förmodligen väntar en slags motreaktion nu.

Under 5 mål (asian handicap) till 1,91 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 % bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 5 mål (asian handicap)
Odds:  1,91 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  19:00, torsdag 21/11
TV:    
Stream:    

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Annons: