16 mars 2019 växjö lakers örebro speltips shl

Speltips inför Växjö Lakers – Djurgården 26/12: Annandagshockey i SHL

Växjö Lakers tar sig an Djurgården på hemmaplan denna annandag. Det här kan bli ett intressant möte med ett fint speltips i SHL.

Annons:

Som den allt mer etablerade traditionen bjuder är det dags för en helt fullspäckad och härlig omgång i SHL nu på annandagen. Det är dags att lägga julfirandet intensiva timmar bakom sig och i stället fullt fokusera på svensk ishockey igen.

En viktig sak rent generellt just nu är att det pågår en JVM-turnering. Det innebär i praktiken att en rad SHL-klubbar saknar några av sina yngsta, bästa spelare i ett par veckor. Det kommer att kunna påverka prestationerna i ett par av lagen.

Nu ska sägas att det fortsatt är tidigt och att det här blir den första matchen utan ungtupparna. Det är därför inte helt enkelt att veta exakta effekter av detta. Låt oss återkomma till det i framtida speltips – men glöm inte att det är en faktor som man behöver ha med sig nu ett tag framöver. Som alltid innebär det här dock att andra förmågor får chansen att kliva fram och fylla luckorna.

Ett möte som vi tycker sticker ut på torsdagen spelas mellan Växjö Lakers, med gryende form, mot ett Djurgården som vi tycker underskattas här. Det kan bli en bra match – var så säkra.

Annons:

Extremt missvisande senast

Strax innan uppehållet gick Djurgården på vila efter att ha förlorat med hela 4-0 borta mot Malmö Redhawks nere i Skåne. Det var en helt bedrövlig match rent resultatmässigt, men det var också ett missvisande resultat då stockholmarna många gånger var det bättre lag i perioder av matchen. Malmö Redhawks förlorade skottstatistiken stort men kunde ändå vinna så stort. Ibland är hockey märkligt.

Därför tycker vi inte att man ska underskatta Djurgården här. Nu har man dessutom fått ett par dagars ledighet och har därmed vilat upp truppen igen. Det kan behövas – inte minst efter en så tung mental smäll.

Växjö Lakers står nu för motståndet och man avslutade perioden innan jul med att slå såväl Rögle BK som Frölunda. Det var ett par härliga smällar som egentligen kom från ingenstans. På senare tid har man dock sett bättre ut och med sina 34 poäng är man nu en reell kandidat till en slutspelsplats igen. Som det kan svänga.

Men just den här gången måste vi lita på vår magkänsla och den säger att Djurgården har alla möjligheter att åka hem med full pott här.

Djurgården draw no bet (pengarna tillbaka vid oavgjort) spelas till 2,06 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Djurgården draw no bet
Odds:  2,06 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  18:00, torsdag 26/12
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 
Annons:


Annons: