2 maj 2019 finland tjeckien speltips hockey games

Speltips inför Kazakstan – Finland 29/12: Enkel vinst i JVM

Kazakstan är klar underdog inför sin tredje match i JVM 2019 när Finland står för motståndet i gruppspelet.

Annons:

JVM-ishockeyn har inletts i precis den takten vi hade hoppats på och för svensk del ser det ut som att den legendariska sviten utan gruppspelsförluster sedan 2006 kommer att hålla i sig. Nu är laget uppe på 50 raka matcher utan förlust i gruppspelet och det är det inget annat land i världen som kan matcha.

Kvar att möta har man ett svagt Slovakien och ett ännu svagare Kazakstan. Det ska inte gå att förlora mot något av dessa lag. Peppar peppar, ta i trä, jinx och jinx eller vad man nu säger.

Hur som helst är det inte det vi ska fokusera på i det här speltipset. För här har vi hittat ett synnerligen fint spelvärde inför mötet mellan just Kazakstan och det Finland som Sverige slog med 3-2 efter förlängning i den första omgången.

Det var en tung förlust för finnarna, men såklart studsade man tillbaka direkt i matchen därpå och vann med fina 8-1. Det kan man inte annat än imponeras av. Det är och förblir ett lag som kommer att kunna prestera på hög nivå i JVM-turneringar.

Annons:

Kazakstan håller inte

Kazakstan då? Jo, laget är klart svagare och står nu på två raka förluster efter att man förlorat mot såväl Schweiz som Slovakien. Det var väl egentligen i den sistnämnda matchen som Kazakstan skulle kunna ställa till det, men så blev alltså inte fallet utan man förlorade igen.

Då tycker vi ändå att tvåmålsförluster i båda matcherna är ganska bra för Kazakstan, som inte är ett landslag som har på den här nivån att göra. Åtminstone inte än. Medan andra mindre nationer, främst då Tyskland, fortsätter att ta fina steg i utvecklingen har Kazakstan snarare fastnat.

Nu återstår matcher mot Finland och därefter Sverige. Mest troligt blir det ut ur gruppen med huvudet före för Kazakstan. Däremot har man visat att man kan göra mål framåt och kanske kan Kazakstan pilla in något mål eller två mot Finland. Här tror vi hur som helst på en öppen historia.

Över 7 mål (asian handicap) spelas till 1,84 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 7 mål (asian handicap)
Odds:  1,84 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  15:00, söndag 29/12
TV:       
Stream:    

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

Annons:


Annons: