2019 speltips odds betting sverige tre kronor ishockey vm

Speltips inför Kazakstan – Sverige 30/12: Klasskillnad i JVM

Juniorkronorna har öppnat JVM 2019 helt enligt planerna och hoppas nu ta sin 51:e raka match utan förlust i ett gruppspel när Kazakstan väntar på måndagen.

Annons:

För svensk del kan man inte klaga på hur detta JVM har inletts. Efter att ha varit ordentligt illa ute i premiären mot Finland kunde man vända på steken och vinna efter förlängning. Det var på det hela taget en bra match att ha med sig inför fortsättningen av turneringen.

Mot Schweiz såg Sverige lite vassare ut och kunde vinna med 5-2 trots att man spelade mot ett av JVM:s bästa, mest organiserade försvar. Att då inte bara vinna komfortabelt, utan också trycka in hela fem puckar bådar gott inför framtiden för Juniorkronorna.

Med all säkerhet kommer Sverige nu att vinna gruppen och därigenom få lite enklare lottning i den första slutspelsrundan. Men med tanke på att det troligen blir Ryssland, Kanada, USA och Tjeckien (kanske Tyskland letar sig med) från den andra gruppen blir det en svår kvartsfinal oavsett.

Men Sverige behöver nu avsluta gruppen med två raka vinster, mot Kazakstan först och sedan mot Slovakien, för att säkert vinna gruppen och få med sig bra energi till slutspelet. Det ska man bara klara av, någonting annat vore direkt förvånande med tanke på klasskillnaden som det ska vara gentemot lagen som återstår att möta i gruppen.

Annons:

Sverige vinner komfortabelt

Kazakstan öppnade faktiskt den här JVM-turneringen ganska lovande genom att hålla 3-3 mot Schweiz ett bra tag, innan man i den tredje perioden tappade och föll med 5-3 till slut. Men att göra tre mål på Schweiz och sånär få med sig en poäng är bättre än förväntat.

Mot Slovakien hade man förmodligen sin på förhand bästa chans att ta poäng och kanske en vinst, men då föll man med 3-1 och fick återigen se sig besegrade. Det var väntat, men ändå en liten besvikelse. Klart är i alla fall att Kazakstan i två raka matcher visat att man inte är en så stor slagpåse som många befarade att man skulle bli.

Nu möter sitt svåraste motstånd hittills, men om det är någonting vi förknippar med Juniorkronorna är det att inte spela så intensiva, målrika matcher. Det brukar räcka med att göra fem mål framåt på sin höjd och sedan inkassera en vinst. Det är oerhört sällan vi ser ordentliga urladdningar från svensk sida.

Det förväntar vi oss inte heller på måndagen när man alltså möter ett Kazakstan som man bara ska slå. Att det blir vinst räknar vi iskallt med, men inte mycket mer än så va?

Under 7,5 mål spelas till hela 1,99 gånger såsen hos Bethard. Där är spelbolaget överlägsna flera av sina konkurrenter.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 7,5 mål
Odds:  1,99 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  15:00, måndag 30/12
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 
Annons:


Annons: