25 februari 2018 Ryssland OAR Tyskland speltips OS final

Speltips inför Ryssland – Kanada 28/12: Tungviktsmöte i JVM

Kanada tog en vinst mot USA i den första JVM-matchen för året och hoppas nu följa upp det med en vinst mot Ryssland på lördagen.

Annons:

Det var en händelserik dag som körde igång det här årets upplaga av JVM och vi kan konstatera att det återigen finns en rad intressanta talanger att sätta tänderna i. För vissa landslag har det här dock inte börjat på det sätt som man hade önskat.

Allra värst utgångsläge just nu är det förmodligen för Ryssland, som föll mot Tjeckien i den första omgången och som såg lite skakiga ut där. Det kommer att kunna ställa till problem vad det lider med tanke på hur tuff den här gruppen är.

Förutom att man alltså redan förlorat mot Tjeckien väntar matcher mot Kanada och USA i den här gruppen. Om det vill sig riktigt illa kan det rent av bli tal om tre förluster och då är det tack och hej som gäller för ryssarna.

Nu väntar hur som helst Kanada i den andra omgången – ett Kanada som ryssarna slog med 2-1 förra säsongen. Då var det tal om en tät gruppspelsmatch och det första mötet sedan 2016. Om vi ska se på mötena över en längre period har Kanada dock haft ett litet övertag. Men med tanke på att trupperna nu ser helt annorlunda ut går det inte att dra för stora växlar av det.

Annons:

Kanada är hetare

Ryssland föll alltså mot Tjeckien i den första omgången – att jämföra med Kanada som vann mot antagonisten USA med stabila 6-4 efter en galet underhållande historia. Det blev återigen tydligt att man har en synnerligen stark offensiv besättning unga spelare den hr gången.

Förra säsongen åkte Kanada som bekant ut i kvartsfinalen och det är en förlust som fortfarande svider ordentligt. Det blev 2-1 till Finland efter förlängning den gången och nu kan vi räkna iskallt med att kanadensarna är här för att ta revansch.

Efter vinsten mot USA i den första omgången är vår känsla att laget är på gång och vi tror att man av bara farten åker över även Ryssland.

Kanada att vinna spelas till 1,80 gånger krämen hos Unibet. Då är det under ordinarie tid som gäller.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Kanada vinner (ordinarie tid)
Odds:  1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  19:00, lördag 28/12
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 
Annons:


Annons: