Streama Super Bowl

Speltips inför Carolina Panthers – Tampa Bay Buccaneers 13/9: NFL är tillbaka

Det blir ett handikappspel när den andra omgången i NFL drar igång natten till fredagen den 13 september 2019 svensk tid. Carolina Panthers och Tampa bay Buccaneers gör upp.

Annons:

Efter ett synnerligen långt uppehåll – det är ingen hemlighet att man inom den amerikanska fotbollen har en kortare säsong än vad man har sommaruppehåll – är det äntligen NFL-dags för fulla muggar igen. Redan förra veckan drog den första omgången igång och så här på torsdagsnatten är det dags för nästa veckas omgång att smyga igång.

Som ni vet är det fortsatt så att matcherna är upplagda på torsdagar och söndagar främst, med Thursday Night Football och sen en heldag med Sunday Night Football. Det svenska intresset för den här sporten växer varje år och då är det ofta att föredra söndagarna då matcherna, åtminstone de tidigaste, faktiskt spelas på anständiga tider för svenska tv-tittare.

Även den här säsongen står vi inför en lång grundserie innan slutspelet drar igång på allvar efter årsskiftet. För många är det då det mest intressanta börjar, men ur spelsynpunkt finns det all anledning att hålla koll på fotbollen även i grundserien.

Tampa Bay Buccaneers ställs nu inför Carolina Panthers natten till fredag svensk tid och här har vi goda förhoppningar om att få se underhållning. Men i vår värld finns det också en solklar favorit.

Alla ägg i hemmalagets korg

Tampa Bay Buccaneers hade en tung premiärmatch mot San Fransisco 49ers och var egentligen aldrig nära att vinna det mötet. Detta trots att quarterbacken Jameis Winston gjorde det ganska okej med 194 yards och en touchdown. Det går att bygga vidare på det, även fall försvaret varit horribelt med 31 insläppta poäng bakåt.

Carolina Panthers å sin sida har en ännu starkare quarterback i Cam Newton, som enligt vissa har potentialen att vara klart bäst på sin position i hela ligan. Det finns fortfarande frågetecken för jämnheten i hans prestationer, men att det är en spelare med enorm potential, inte minst fysiskt, är det få som inte håller med om.

Carolina Panthers har ett övertag på Buccaneers genom historien. 23-14 i inbördes möten är ganska tydligt, inte minst med tanke på att man också vunnit tre av de fyra senaste möten. På hemmaplan har man bara förlorat ett av de sex senaste mötena.

Här litar vi på att hemmalaget gör jobbet.

Carolina Panthers -6,5 spelas till 1,89 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Carolina Panthers -6,5
Odds:  1,89 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  02:20, fredag 13/9
TV:   
Stream: