18 december 2019 Monterrey Bayern München Speltips

Speltips inför Freiburg – Bayern München 18/12: Överdriven favorit

Bundesliga bjuder upp till ett småoväntat toppmöte mellan Freiburg och Bayern München. Gästerna har fått rejäl fart på grejerna, men det är inte skrivet i sten att det här blir någon “walk in the park” för deras del.

Annons:

Annons: Vill du streama matchen, samt resten av Bundesliga och mycket mer, utan kostnad? Passa på att öppna ett konto hos spelbolaget Snabbare via denna länk och ta del av livestreaming i världsklass.

Instabiliteten, djupa dalar, har ställt till det för Bayern München under säsongen och det faktum att de, efter flera års dominans i den tyska klubbfotbollen, bara är placerade femma i tabellen visar starkt på det. Glappet till förstaplatsen, vilken inför den 16:e omgången innehas av RB Leipzig, är på sex poäng.

Ingen omöjlighet, långtifrån, med andra ord och på pappret är det uppenbart att Bayern München har den bästa spelartruppen i Bundesliga. Från helgen kommer de dessutom från ett styrkebesked modellen större via en kross av Werder Bremen med tennissiffrorna 6-1. Anmärkningsvärt är också att samtliga mål kom från den 45:e minuten och framåt, när man hade en 0-1-uppförsbacke. Matchens lirare? Phillippe Coutinho med ett hattrick samt två assist.

Mest överraskande är det kanske ändå att Freiburg är så pass bra placerade som sexa, bara två poäng bakom motståndarna. Men kanske håller verkligheten på att komma ifatt dem? Förluster i två av deras tre senaste matcher, båda på bortaplan, och däremellan en 1-0-vinst över Wolfsburg.

Freiburg ingen slagpåse

Det är klart att Bayern München kan vinna en match som denna med förkrossande siffror, men stärkta av hemmaplan – där de varit starka – ska Freiburg inte ses som chanslösa och oddsen är tydligt missvisande, menar vi.

Gästerna tillika mästarna har trots allt varit inkonsekventa under säsongen och Freiburg bara skrapat ihop två poäng färre än dem. Hur man än vrider och vänder på förutsättningarna, är det fakta som måste beaktas.

På hemmaplan har Freiburg fem förlustfria matcher och då mött bland andra Borussia Dortmund och Borussia M’gladbach. Ingen enkel bortamatch, med andra ord.

Skador må störa Freiburg – Philipp Lienhart, Lukas Kübler, Lino Tempelmann, Yoric Ravet samt Woo-Yeong Jeong borta och Florian Kath samt Gian-Luca Waldschmidt osäkra – men även Bayern München har ett antal betydande avbräck inför matchen; på Kingsley Coman, Lucas Hernández, Niklas Süle, Michaël Cuisance samt Jann-Fiete Arp.

Freiburg +2,0 mål (asian handicap) är en mycket bra position till över dubbla insatsen hos Bethard. Insatsen tillbaka om de förlorar med exakt två måls marginal.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Freiburg +0,25 mål
Odds: 2,04
Bolag: Bethard
Spelstopp: 20:30, onsdag 18/12
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.