4 februari 2020 Liverpool Shrewsbury Speltips

Speltips inför Liverpool – Bournemouth 9/2: Tillbaka i serieledning?

Rollerna är ombytta – nu är det Liverpool som jagar Manchester City. Serieledningen kan tas tillbaka redan när ”The Reds” möter AFC Bournemouth på Anfield, varifrån Spelbloggare presenterar ett speltips.

Annons:

Greppet, håller det på att tappas? Efter dubbla kryss, mot Leicester City och West Ham United, har Manchester City för tillfället passerat Liverpool i tabellen, med matchen mer spelad och på bättre målskillnad.

Med andra ord skulle ett kryss räcka för att återta förstaplatsen från desamma för Liverpool, men siktet är förstås inställt på mer. Matcher som denna, på hemmaplan och mot sämre motstånd, måste plockas hem om den så åtråvärda titeln ska kunna kammas hem.

Vad som oroar ännu mer än de två kryssen specifikt är att det finns mer att önska av egentligen alla prestationer i matcherna efter årsskiftet, sex till antalet. Gäller att steppa upp nu i denna kritiska situation.

Skadelistade för Liverpool är Alex Oxlade-Chamberlain, Joe Gomez och Dejan Lovren. Osäkert runt Trent Alexander-Arnold, Jordan Henderson samt Georginio Wijnaldum.

Gästande AFC Bournemouth är av mittenkaraktär i den här konkurrensen, det är uppenbart och kan även avläsas i tabellen. Höjderna är höga, dalarna relativt djupa. Se bara på 0-2-förlusten senast när Cardiff City besöktes samt skillnaden i vinsterna över Chelsea, 4-0, och West Ham United, 2-0, dessförinnan. Sjundeplatsen och Europafotboll är alltjämt inom räckhåll, men räcker de till? Tveksamt.

Här hoppas man kunna ställa till med en storskräll utan Lewis Cook, Simon Francis, Callum Wilson och Nathaniel Clynes tjänster. Alla står som skadade.

Uddlöst Liverpool

AFC Bournemouth trivs inte som bäst i den positionen att de behöver backa hemåt, men borta mot Liverpool på Anfield – finns det andra alternativ? Dessutom är skillnaderna markanta på hemma- kontra bortaplan.

Så, mer tillbakalutat nu? Hållna nollor mot såväl, om än hemma, mot Chelsea och West Ham finns färskt i minnet medan uddlösheten senast mot tredjejumbon Cardiff var extremt påtaglig.

Samtidigt är det svårt att känna igen Liverpool just nu och det har varit så sedan en bra bit tillbaka. Alla delar, offensivt som defensivt, må ha försämrats – men som mest tydligt är det framåt. Det ofta stora bollinnehavet har renderat i oroväckande få klara målmöjligheter.

En liten peng är helt klart värd att placera på 3,5-mållinans underposition till 1,80 gånger pengarna hos Betfair Sportsbook.

Annons:
  Rygga spelet hos Betfair – Få 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 3,5 mål
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Betfair Sportsbook
Spelstopp: 16:00, lördag 9/2
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.