Speltips inför Milos Raonic – Lucas Pouille 23/1: Australian Open

Simon Pålsson Publicerat: 22 January 2019

Det är dags för femte omgången i Australian Open där ett kittlande möte mellan Milos Raonic och Lucas Pouille.

Annons:

Då är det åter dags för lite härlig tennis på sajten och varför inte kliva in nu när det på allvar händer grejer nere i Australien? Vi är framme vid femte omgången och här börjar match-upsen blir ordentligt trevliga.

Eller vad sägs som om nattens möte mellan Novak Djokovic och den titeltörstande japanen Kei Nishikori? Mycket går att säga om ett sådant möte, men att det kommer bli en bra match vågar vi lova.

Här fokuserar vi dock snarare på matchen mellan kanadensaren Milos Raonic – den stora talangen som kanske, kanske, kanske äntligen kan etablera sig som en av världens bästa spelare 2019 – mot fransmannen Lucas Pouille. Det är ett möte som på förhand har det mesta som går att efterfråga av en tennismatch.

Kanadensaren ser het ut

Efter fyra spelade omgångar går det att konstatera att den hårt servande baslinjespelaren Milos Raonic träffat rätt i sin form. Efter ett bra vinteruppehåll med målmedveten träning har han klivit in i 2019 med bra vind i sina segel.

Fyra raka vinster och ett enda tappat set så här långt imponerar stort. Där finns bland annat en tung vinst mot Stan Wawrinka som sticker ut, men senaste omgången mot Alexander Zverev är ändå det bästa.

Lucas Pouille har fått kämpa betydligt mer. Det lär ha tagit hårt på både kropp och knopp. Nu väntar dessutom en spelare som är så oerhört konsekvent i sitt spel för att främja sina egna styrkor. Det kommer inte fransmannen palla med.

Milos Raonic -4,5 game spelas till 1,67 gånger pengarna hos Betway. Det går att höja linan nåt snäpp för att få fantastiska odds, men vi tar det lilla lugna.

Annons:

Rygga spelet hos Betway – Upp till 1000 kronor bonus

Annons:

Speltips:

Speltips: Milos Raonic -4,5 game
Odds: 1,67 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway
Spelstopp: Tidigast 04:00, onsdag 23/1
TV: eurosport logo
Stream: eurosportplayer logo

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.