Streama Super Bowl

Speltips inför Minnesota Vikings – Green Bay Packers 24/12: Vilka vinner NFC North?

Minnesota Vikings är urstarka på hemmaplan den här säsongen. Det lär behövas inför det tuffa mötet med Green Bay Packers i NFL.

Annons:

Natten till julafton är en natt som tenderar att vara ganska händelsfattig i sportens värld, men tacka vet vi amerikanerna som fortsätter att ha familjefester hela vägen in på juldagen. Som bekant är det den dagen som är den mest centrala i julfirandet på andra sidan Atlanten.

Hur som helst har vi hittat ett fantastiskt fint speltips inför nattens enda möte i NFL. Där kommer Minnesota Vikings ta sig an Green Bay Packers med förhoppningen om att ta sig förbi och därmed vinna NFC North. Det kan räcka till att nå kvartsfinalen, om vi får använda europeiska termer, i slutspelet.

Det ska sägas att det här är den näst sista omgången. Helgen och dagen innan nyårsafton ska den här grundserien tas i mål innan vi i januari månad får se den roligaste fasen med slutspelet. Som bekant är det där och då som NFL är som roligast.

Men med tanke på vad den här matchen gäller är det en viktig match. Båda lagen lär spela slutspel, men det lag som vinner matchen kan slippa den första slutspelsrundan. Det lag som vinner känns också klara för slutspelet, medan en förlust för inte minst Minnesota Vikings kan bli förödande i slutändan.

Annons:

Två offensiva lag

Det är lätt att konstatera att det här är två av de mest offensiva, starkast producerande lagen i hela ligan. Båda ligger på närmare 800 gjorda poäng efter att man spelat 14 matcher vardera. Det är ingenting annat än ett fantastiskt facit att luta sig mot.

Med det sagt är det en stor fördel för Minnesota Vikings att spela hemma i just det här mötet. På hemmaplan har man 6-0-0 i resultatrad, att jämföra med 4-4-0 på bortaplan. Med andra ord har man tio vinster och fyra förluster så här långt.

Green Bay Packers å sin sida har 7-1-0 på hemmaplan och har förlorat två matcher, men vunnit fyra, på bortaplan. Det är alltså med Minnesota Vikings som det här mötet på allvar kan bli jämnt. Hade det varit omvända roller hade vi haft Green Bay Packers som givna favoriter.

Här litar vi på att båda lagen gör sitt yttersta för att vinna matchen och nästan allting lutar mot att vi åter står inför en synnerligen jämn, öppen historia. Minnesota Vikings och Green Bay Packers spelar en offensiv fotboll. Det lär märkas.

Över 44,5 poäng spelas till 1,72 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 44,5 poäng
Odds:  1,72 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  02:15, tisdag 24/12
TV: 
Stream: 

 

 

 

 

 

 
Annons:


Annons: