26 januari 2019 osaka plikova speltips australian open final damfinal

Speltips inför Naomi Osaka – Petra Kvitova 26/1: Final i Australian Open

Naomi Osaka är tillbaka i en tung final i Grand Slam-sammanhang men får det säkert tufft mot tjeckiskan Petra Kvitova i Australian Opens final.

Annons:

Två synnerligen härliga veckor med tennis i Australien är nu snart över och i den allra sista matchen på damsidan får vi se två av förhandsfavoriterna göra upp i finalen. Det är både det japanska storlöftet Naomi Osaka och den betydligt mer rutinerade tjeckiskan Petra Kvitova.

Om vi ser till hur spelarna har presterat hittills i Australien går det att se logiken i att båda nu ska spela final. Men den 28-årige Petra Kvitova har faktiskt varit ännu vassare än sin motståndare. Så här långt i Australian Open har hon inte tappat ett enda set.

Det kan finnas en och annan som hävdar att hon har haft en betydligt mer bekväm resa fram till finalen – det ligger väl lite i det – men samtidigt är skillnaden på motstånd inte så pass stor att det ska gå att dra för stora växlar av. Vi får helt enkelt leva med att det är Petra Kvitova som bör ses som favorit.

Vi tror på tjeckisk vinst

Naomi Osaka har på sin väg fram till finalen tappat set i tre matcher och har varit pressad att vinna i ett par utsatta lägen. Det finns fortfarande vissa frågetecken kring 21-åringens jämnhet och stabilitet, men att hon kommer att tillhöra världstoppen i många år ser vi som givet.

Veckan innan Australian Open spelade både en annan turnering. Bland annat vann Petra Kvitova turneringen Sydney International där hon vann med 2-1 i finalen. Det är också ett tecken på hur bra form hon har just nu.

Det här blir första gången som spelarna gör upp i en WTA-turnering och vår känsla är att Petra Kvitova är snäppet vassare just nu.

Det raka spelet på henne spelas till 1,86 gånger insatsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – ta del av bonusen här!

Annons:

Speltips:

Speltips:   Petra Kvitova vinner
Odds:   1,86 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  09:30, lördag 26/1
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: