Streama Super Bowl

Speltips inför Philadelphia Eagles – New England Patriots 17/11: NFL igen

Philadelphia Eagles står inför tuffast möjliga motstånd i form av New England Patriots under NFL Sunday.

Annons:

Det är en klassisk NFL Sunday som nu står på schemat och det som är den huvudsakliga matchen, inte minst för tittare här borta i Europa, är mötet mellan New England Patriots och Philadelphia Eagles.

Ett helt ovetenskapligt påstående som vi nu lite magstarkt väljer att slänga ur oss är att det här är två av lagen med flest supportrar i Sverige, mycket tack vare att de varit starka på senare tid när sporten växt i vårt avlånga land. Det gör att vi nog kan förvänta oss att många rattar in kanalen för att följa det här mötet.

Hur som helst har vi höga förväntningar på matchen i stort. New England Patriots förlorade (!) senast, borta mot Baltimore Ravens, och måste nu göra någonting så oerhört ovanligt som att försöka studsa tillbaka efter en förlust. Det ska bli intressant att se hur man hanterar en sådan motgång och hur heta man lär vara här.

Philadelphia Eagles å sin sida har två raka vinster och fortsätter att se starka ut i sin offensiv, inte minst efter förlusten mot Dallas Cowboys där man var direkt svaga för ett par veckor sedan. Om vi bortser från den matchen har inledningen på säsongen varit mycket lovande för deras del också.

Men som serieledare på 8-1 är New England Patriots givna favoriter mot Philadelphia Eagles, ett lag som trots allt bara har 5-4 i stats hittills. Det är ganska vansinnigt att Patriots har +172 i målskillnad hittills.

Annons:

Allt talat för poängfest

Det här är två lag som har en lång tradition av att spela mycket, mycket poängrika matcher mot varandra i NFL. Nu ska sägas att man inte alldeles för ofta spelar mot varandra i NFL – det senaste mötet var i slutspelet för två säsonger sedan – men samtidigt är trenden synnerligen tydlig.

New England Patriots har varit de stora dominanterna under hela 2010-talet och stökar till det i säsong efter säsong. Det går att se de inbördes matcherna mot Philadelphia Eagles som en liten spegling av deras offensiva dominans sista tio säsongerna. Eller vad sägs om att samtliga åtta senaste matcher mellan lagen slutat med minst 45 poäng totalt? Det är svindlande.

För många svenska NFL-tittare är det den typen av amerikansk fotboll som lockar allra mest. En offensiv, individuellt anpassad anfallsfotboll som leder till många poäng, spektakulära runs och allt det där som gör sporten underbar.

Därför tycker vi också att det här mötet borde vara ett möte som verkligen lockar svenska tittare. Det har det mesta som kan tyckas krävas att två lag på den här nivån. Det mesta, för att inte säga allting, talar för att vi får se många poäng här också.

Över 45 poäng i matchen (asian handicap) spelas till 1,91 gånger insatsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 45 poäng (asian handicap)
Odds:  1,91 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  22:25, söndag 17/11
TV:   
Stream:   

 

 

 

 

 

Annons: