Speltips Djurgården Kalmar 6 mars 2021

Odds, analys och speltips inför premiärerna i Allsvenskan, 14/6

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidorna.

Allsvenskan startar under söndagen den 14 juni, de första omgångarna är lottade och hos oss på Spelbloggare hittar du allt inför de allsvenska premiärerna; odds, analys, speltips och information om hur du kan stötta din favoritklubb.

Spela på Allsvenskan, välj och stötta din favoritklubb ekonomiskt när du spelar hos Unibet – ett spelbolag med höga odds på svensk sport och allsvensk sponsor. Det solklara valet för dig som älskar att tippa och som vill stötta din klubb.

  Sätt in 100 och spela för 600 kronor när du öppnar konto hos Unibet!

Allsvenskan startar söndagen den 14 juni

Som vi väntat! Allsvenskan har fått klartecken för premiärerna och nu väntar en hektisk säsong med tätt matchande och åtminstone till en början, utan publik. Vi presenterar er de bästa premiäroddsen samt speltips.

Oddsen uppdaterades senast 10:00, 08/6-2020. 

Söndag, 14/6:

Sirius – Djurgården, 12:00:

1: 8,00 (Unibet)
X: 4,20 (Bet365)
2. 1,58 (Coolbet)

Mästarna Djurgården inleder på Studenternas IP, mot ett Sirius som förväntas behöva slåss med näbbar och klor i botten av tabellen. Botten mot toppen, alltså. Också extra intressant med bortatränarna Kim Bergstrand och Thomas Lagerlöf, som innan succén i fjol kom från just Sirius.

IFK Göteborg – Elfsborg, 14:30:

1. 2,10 (Betsson)
X. 3,40 (Betway)
2. 4,00 (Bet365)

Ett svårbedömt Elfsborg som inte alls kom till deras rätt förra året. Ska finnas mer att hämta ur spelartruppen, eller? Blåvitt har ett mycket spännande projekt på gång under Poya Asbaghi och de hoppas ta ännu fler steg i positiv riktning. Men kanske lite stora favoriter här?

IFK Norrköping – Kalmar, 14:30: 

1. 1,65 (Coolbet)
X. 4,00 (NordicBet)
2. 6,50 (William Hill)

Efter att ha behövt kvalspel för att fixa det allsvenska kontraktet, är det tillbaka på ruta ett för Kalmar FF med nygamla Nanne Bergstrand vid rodret. Spelskicklighet finns på mittfältet, men har de spetsen? IFK Norrköping har fått behålla viktiga pjäser och är att betrakta som en titelaspirant. Väger tungt hemma. Vinner.

Hammarby – Östersund, 17:30:

1. 1,35 (Coolbet)
X. 5,95 (Betsson)
2. 11,00 (William Hill)

Många menar att Hammarby, efter deras fantastiska höst förra året, är andrahandsfavoriter efter MFF i årets Allsvenskan. Paulinho är ett mycket spännande tillskott – potentiell skytteligavinnare. Östersund dras med ekonomiska bekymmer och truppen saknar erfarenhet. Får det tufft. Men lockar favoritoddsen?

Örebro – AIK, 17:30: 

1. 4,70 (Unibet)
X. 3,50 (NordicBet)
2. 1,93 (Coolbet)

Snacket är att ett mellanår kan vänta AIK, som satsar om lite på ny kula. Nytt spelsystem och yngre förmågor som ska ta plats. Ändå inte att räkna bort i den allsvenska konkurrensen. Men på Behrn Arena och konstgräset där kan Örebro SK mycket väl fälla krokben för dem. Ett av premiäromgångens stora skrällbud?

  NY BONUS: Få 100% extra när du öppnar konto hos Coolbet – här!

Måndag, 15/6:

Malmö FF – Mjällby AIK:

1. 1,21 (Coolbet)
X. 7,95 (Betsson)
2. 17,00 (William Hill)

Här kan vi snacka om en överdriven favorit, på alla sätt och vis. Ja, MFF är den stora favoriten till Lennart Johanssons pokal och Mjällby är nykomlingar. Men just det, nykomlingar kan vara kluriga i de inledande omgångarna och MAIF var dessutom urstarka i Svenska Cupens gruppspel; vann tre av tre matcher, däribland borta mot Djurgården.

Helsingborg – Varbergs BoIS:

1. 1,89 (Betsson)
X. 3,55 (Unibet)
2. 3,40 (LeoVegas)

Förra året var ingen höjdare för Helsingborg, som det är stora osäkerheter kring. Har rutin i backlinjen och förvärvet av Rasmus Jönsson osar klass. Ändå tveksamt. Gästerna har ingen supertrupp, men är nykomlingar och hoppas kunna skrälla hem viktiga poäng.

Falkenberg – BK Häcken:

1. 5,10 (Unibet)
X. 3,80 (Betfair)
2. 1,79 (NordicBet)

Givetvis klasskillnad normalt, men en bortamatch mot ett hårt arbetandes Falkenberg på Falcon Alkoholfri Arena är inte att vifta bort som en “walk in the park”. Ovisst åt vilket håll värdet finns och man kan eventuellt kika på målspel istället. Svårt!

Spelbolag med bra odds på Allsvenskan