25 februari 2019 öster malmö ff speltips svenska cupen

Speltips AIK – Malmö FF 28/6: Målspel igen

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Malmö FF tog sig enkelt vidare från slutspelet i Svenska Cupen, och nu ska man återigen möta AIK, men denna gång i Allsvenskan den 28 juni 2020.

  Rygga vårt speltips hos unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Bara för ett par dagar sedan spelade AIK och Malmö FF mot varandra i cupkvartsfinalen, men nu är det alltså dags igen. Bara med några få dagars vila är det dags för spelarna att göra upp om tre viktiga poäng i den allsvenska toppstriden.

AIK har en liten smäll att försöka hantera internt efter att ha förlorat med 4-1 nere i Malmö, siffror som kunde ha blivit större till slut. Det beror dock mycket på utvisningarna på Per Karlsson och Paulos Abraham.

Dessa båda spelare kommer att kunna spela den här matchen – och avstängningarna gäller bara i cupspelet. Men eftersom AIK redan är utslagna stryks faktiskt de röda korten helt, och gäller inte heller nästa säsong.

Det här blir en stor fördel för AIK inför söndagens möte – inte minst med tanke på att MFF kommer till spel utan sin bästa spelare Anders Christiansen. Med tanke på att han gjorde tre mål i cupmötet lär han bli saknad. Han är avstängd efter sitt röda kort mot Varbergs BoIS i den senaste allsvenska matchen.

Vad kan vi förvänta oss?

Rikard Norling har valt att vara enormt kompromisslös inför den här säsongen och har spelat på ett sätt som få kunde tänka sig att han skulle göra tidigare. Det är ett man-man-inspirerat AIK, som tar stora risker och går oerhört offensivt med sitt lag. Det har visat sig mycket intressant hittills.

Men mot riktigt bra lag – som lär sig hur man ska utnyttja det – har det blivit smärtsamt. Fyra insläppta mot Malmö FF, lika många mot IFK Norrköping.

Men trots det kan vi inte tänka oss att AIK slår av på den taktiska takten, utan man kör vidare precis som vanligt. Nu bör rimligen MFF, kanske med Ola Toivonen i truppen, ha lärt sig vad man ska göra för att såra.

Men utan Anders Christiansen blir MFF också ett sämre lag och vi kan inte tänka oss annat än att AIK lär ha perioder då man hotar. MFF har inte den bästa backlinjen heller, med insläppta mål i nästan alla matcher hittills.

Båda lagen göra mål spelas till 1,96 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds: 1,96
Bolag: Unibet
Spelstopp: 17:30, söndag 28/6
TV: 
Stream: