Speltips Hammarby IFK Göteborg 20 juli 2020

Speltips Allsvenskan 2020: Vem vinner skytteligan?

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Vilken spelare kommer att vinna den allsvenska skytteligan när premiären äntligen står för dörren den 14 juni 2020? Vi har ett speltips.

  Rygga speltips hos Unibet – till bästa möjliga odds!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Den allsvenska säsongen har varit i sin linda under lång tid nu, men äntligen är det dags att börja vässa på planerna inför säsongen på allvar. För nu vet vi när den allsvenska säsongen på herrsidan kickar igång, och exakt vilka matcher som inleder säsongen.

Klockan 12:00 söndagen den 14 juni 2020 är det äntligen dags att kicka igång säsongen, och då med mötet mellan IK Sirius och Djurgården. Det går att tycka vad man vill om det som premiärmatch, men låt oss konstatera att det finns många som har längtat.

Med största sannolikhet kommer det nu att spelas intensivt med matcher under sommaren, med upp till tre matcher varje vecka. Det kommer att ställa stora krav på lagen och en hög rotation är nog att förvänta sig.

Men vilka spelare kommer att gynnas av det här? Det är klart att målvakter (som orkar stå många matcher i rad) och yngre, bättre tränade spelare kommer att ha en fördel. Men det här kommer också att kunna innebära att riktigt bra målskyttar nu verkligen får chansen att ösa in mål om de kommer in i ett stim.

Paulinho vinner allsvenska skytteligan 2020

2018 vann Paulinho senast den allsvenska skytteligan när han med sina 20 mål blev BK Häckens bästa målskytt. Därefter valde anfallaren att prova på ett äventyr utomlands, men inför den här säsongen är han alltså tillbaka i Sverige igen.

Men den här gången har Paulinho lyckats hitta ett ännu mer målglatt, offensivt lagt lag att spela för. Hammarby var överlägset det mest målrika laget under föregående säsong, och det finns ingenting som pekar på att man inte kommer att fortsätta på samma visa i år.

Paulinho är invärvad som den stora offensiva stjärnan, och kommer att få en viktig roll under stora delar av säsongen. Det är närmast målgaranti när brassen spelar allsvensk fotboll och kunde han göra 20 mål för BK Häcken vore det konstigt om han inte får ihop samma målskörd i Bajen.

Konkurrensen är inte heller mördande runt om i andra lag. Emir Kujovic lär göra många mål för Djurgården, men det är inte samma målrika lag. Robin Söder är inte samma målspruta, Malmö FF saknar en given målskytt och delar snarare upp sina mål på flera spelare, och Alexander Søderlund i BK Häcken får nog vänta lite innan han exploderar. Tror vi.

Paulinho att vinna skytteligan spelas till 8,00 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Paulinho vinner skytteligan
Odds: 8,00
Bolag: Unibet
Spelstopp:
TV:  Dplay
Stream:  Dplay