17 september 2018 Häcken Trelleborg

Speltips BK Häcken – Helsingborg 29/6: Dags för HIF-mål

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Helsingborgs IF har inte gjort något mål så här långt, men kommer kanske spräcka nollan borta mot BK Häcken i Allsvenskan den 29 juni 2020.

  Rygga vårt speltips hos unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Den allsvenska fotbollen är tillbaka i fullt ös, och det innebär matcher nästan varje dag. Nu är det åter dags för en hel måndag med matcher, och här fokuserar vi på mötet på Bravida Arena mellan BK Häcken och Helsingborgs IF.

Det går att säga mycket om båda lagen här egentligen, men vi kan konstatera att det här egentligen är två lag som inte är särskilt nöjda med hur saker har sett ut hittills. Det har helt enkelt varit en svag inledning på säsongen hos båda lagen.

Helsingborgs IF har nog haft det allra tyngst och nu ligger man längst ner i botten med en poäng, noll gjorda mål och hela sju insläppta. Senast tog HIF en poäng hemma mot IF Elfsborg och gav sig själva möjligen lite, lite arbetsro. Det ska man inte ta och underskatta.

Dessutom har Helsingborgs IF haft enorma problem med skador så här långt, men det ser ut att ljusna på den fronten nu. Andreas Granqvist, vars ljumskar strular, har inte varit disponibel särskilt många minuter och saknas ordentligt. Det kommer han att göra även i den här matchen.

Däremot ser det ut som att det tidigare så skadedrabbade innermittfältet nu har full betäckning igen, med hård konkurrens om platserna plötsligt. Men efter sin starka insats senast lär Brandur Henriksson vara tillbaka i startelvan igen, och Mix Diskerud blir inte heller han enkelt att peta i det här skedet.

BK Häcken behöver vinna

BK Häcken nämndes sin vana trogen som en outsider till att knipa SM-guldet den här säsongen, men baserat på hur det har sett ut ser det inte ut att bli en vidare enkel nöt att knäcka för deras del. Poängskörden hittills är nämligen alldeles för svag.

Efter tre spelade omgångar i Allsvenskan står man på tre poäng efter tre kryss – varav två matcher mot bottenlag som Falkenbergs FF och IK Sirius. Det är faktiskt aningen oroande.

Dessutom åkte man ut i Svenska Cupens kvartsfinal sist, och har nu släppt in totalt sex mål på sina fyra tävlingsmatcher efter omstarten. Det är inte ett vidare bra facit att luta sig mot inför fortsättningen.

Helsingborgs IF må vara uddlösa, men vi tror att laget rent av kan gynnas av att spela på plast nu. Det går lite snabbare, det är lite annorlunda och det kan också vara ett sätt för laget att spela en rakare kontringsfotboll. Det är dags att det släpper.

Båda lagen göra mål spelas till 2,00 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål
Odds: 2,00
Bolag: Unibet
Spelstopp: 19:00, måndag 29/6
TV: 
Stream: