Speltips Djurgården Helsingborg 6 juli 2020

Speltips Djurgården – Helsingborg 6/7: Dubbla degen

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Resultaten fortsätter gå emot Djurgården, men spelmässigt har de tagit stora kliv framåt och sannolikheten att tabelljumbon Helsingborg går på ytterligare en mina under måndagskvällen ska betraktas som stor. Speltips, oddsen och allt inför matchen hittar ni här, samlat på ett och samma ställe.

  Rygga vårt speltips hos bet365!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Ångestmöte på Tele2 Arena

Att hålla i taktpinnen som regerande mästare är alltid en press i sig och värre blir den inte när tre av de fem inledande allsvenska matcherna förlorats. Det var inte precis den här starten Djurgården ville ha, men tiden är alltjämt på deras sida och det finns indikationer som tyder på att skutan håller på att vända.

De tre inledande matcherna var inte mycket att hurra över – ett spel som inte klickade alls – men sedan kom proppen ur-matchen, 5-0 mot Kalmar FF, för att senast stå åka på en hedervärd uddamålsförlust borta mot Malmö FF. Hade mycket väl kunnat sluta annorlunda där och insatsen kan man hitta stora positiva delar i.

Även om förväntningarna förstås inte är i närheten av desamma på Helsingborg, är situationen betydligt värre för deras del. Nykomlingen med Olof Mellberg vid rodret har inte fått den minsta fart på någonting och står efter fem matcher fortfarande med en nolla i målkolumnen utöver fyra förluster och ett kryss.

Närmast väntar alltså denna match, sedermera AIK och IFK Göteborg, och risken är att HIF hamnar ännu djupare i träsket. Upp som en sol, ned som en pannkaka? Snart måste laget börja visa resultat – annars blir det Superettan 2021.


Skadeskjutna, uddlösa och rentav svaga

Resultaten till trots – Djurgården växer för varenda match just nu och ska ses som storfavoriter till att ta hem hela potten. Annat skulle förvåna oss.

Om stockholmarna kommer upp till i närheten av samma nivå som i de två senaste matcherna, då kommer fallet bli som sådant – tre pinnar och troligen också med större siffror.

Helsingborg har alltså inte ens hittat målet i årets Allsvenskan ännu och störs av rejäla skadebekymmer med flera nyckelpjäser indisponibla, däribland Andreas Granqvist, Andreas Landgren och Joseph Ceesay.

Ytterligare en faktor som starkt talar till Djurgårdens fördel är att matchen spelas på konstgräs – ett underlag som Helsingborg trivs mindre bra på. Får de upp bolltempot och spetsar till sig lite framåt, då kommer bortalaget inte hänga med i svängarna.

Vi spelar Djurgården med -1,5 mål (asian handicap) till över dubbla insatsen hos Bet365. Gäller då är att spelet sitter såvida DIF vinner med minst två bollar på Tele2 Arena.

Annons:
  Rygga spelet hos bet365 – Få upp till 1 250 kr spelkrediter i bonus!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Djurgården -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 2,02
Bolag: Bet365
Spelstopp: 19:00, måndag 6/7
TV: 
Stream: