6 april 2019 gif sundsvall malmö ff speltips allsvenskan

Speltips Djurgården – Malmö 19/10: Rakt favoritspel

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

MFF är favoriter borta mot Djurgården i Allsvenskan måndagen den 19 oktober 2020. Vi rekar med odds och speltips inför matchen.

  Rygga vårt speltips hos bet365!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Fjolårsmästarna tar emot serieledarna i ett intressant möte på Tele 2 där Malmö har chansen att koppla ett säkrare grepp om ligaguldet. Serieledarna Malmö har nio poäng ner till Häcken som har en match mindre spelad.

Eftersom att Europa League-gruppspelet uteblev efter förlust mot Granada så behöver Malmö inte längre fokusera på att spela på två fronter och det finns mycket som talar för att de blir allsvenska mästare i år i och med hur tabelläget ser ut.

När Malmö nu har hundra procent fokus på Allsvenskan kommer de vara väldigt svårstoppade för ett Djurgården som underpresterat och inte vunnit en match i ligan de senaste sex omgångarna. Det ska dock sägas att motståndet inte varit det lättaste, men det lär inte precis bli lättare på måndagskvällen heller.

I säsongens första möte var det skåningarna som gick segrande med 1-0 efter mål av Anders Christiansen och de har goda förutsättningar även inför returmötet. Hos di blåe är Isaac Kiese Thelin och Dusan Melichárek tillbaka och redo för spel medan Oscar Lewicki är ett frågetecken inför bortamatchen i huvudstaden.

I Djurgårdslägret är Alexander Abrahamsson, Erik Berg, Emir Kujovic och Emmanuel Banda borta ur spel.

MFF är favoriter

Malmö bör ha goda vinstchanser Det känns som att Djurgården stannat av lite och har inte direkt haft vind i seglen på senaste. Det är som sagt väldigt talande att deras senaste vinst kom i mitten av augusti.

De ligger i dagsläget i mitten av tabellen, lite i ingenmansland. Trots att de fortfarande har chans på Europaplaceringar har det känts lite uppgivet i djurgårdslägret emellanåt då de hade satt siktet högre än så. Det enda som kan tala för dem är att Malmö FF ibland haft lite problem när de kommit tillbaka från ett uppehåll, men i och med att Malmö FF har allt att spela för och Djurgården borta är en tuff match så lär de komma väl förberedda.

Malmö FF hade en lite tuffare period under tiden de spelade europaspel samtidigt då vinsterna uteblev, men de har nu två väldigt övertygande vinster i bagaget bland annat mot ligatvåan Häcken som de besegrade med 3-0 och nu senast mot Kalmar som de bortaslog med 4-0.

För 2.10 hos Bet365 känns det väldigt spelvärt att spika en rak tvåa med tanke på form och motivation inför matchen. Djurgården behöver höja sig till en form vi inte sett på länge om de ska lyckas göra de sista omgångarna av Allsvenskan lite spännande genom att sätta käppar i hjulet för Di Blåe.

Annons:
  Rygga spelet hos bet365 – Få upp till 1 250 spelkrediter!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: MFF vinner
Odds: 2,05
Bolag: Bet365
Spelstopp: 19:00, måndag 19 oktober 2020
TV: 
Stream: 

Jämför odds: