Speltips Djurgården Kalmar 6 mars 2021

Speltips Djurgården – Mjällby 12/8: Favorit i repris?

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Mjällby AIF skrällde ordentligt med Djurgården i Svenska Cupen, och nu möter man laget igen fast i Allsvenskan den 12 augusti 2020.

  Rygga vårt speltips hos Unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är onsdag och den som har koll på det allsvenska spelschemat vet att det här fortsatt innebär att det är matchdags. Det finns ingen rast, ingen ro och definitivt ingen tid att spilla under den här intensiva säsongsinledningen.

Ett av två möten på onsdagen spelas på Tele2 Arena, där man omöjligen kan blunda för att matchen mellan Djurgården och Mjällby AIF har goda förutsättningar att bli underhållande på förhand.

Lagen spelade mot varandra i Svenska Cupens gruppspel, och då var det alltså Mjällby AIF som skrällvann och tog sig vidare till kvartsfinal. En ordentlig käftsmäll den gången – och ännu ett bevis på att laget från Listerlandet är att räkna med. Det har man sedan visat under hela den här säsongsinledningen.

Djurgården åkte på en tung förlust i derbyt mot Hammarby sist, och behöver studsa tillbaka nu. Men mot ett formstarkt Mjällby AIF väntas man få kämpa för att plocka tre poäng. Därför förväntar vi oss snarare en tät historia här.

Asian handicap på Allsvenskan

Djurgården har haft vissa problem med skador på slutet, och inte heller nu kommer Niclas Bärkroth eller Edward Chilufya kunna spela. Däremot ska sägas att båda spelarna är tillbaka i träning och så sakteliga närmar sig en allsvensk fotbollsplan igen. Men efter en så lång frånvaro vill man såklart skynda långsamt och inte stressa tillbaka spelarna i spel. Det kan få förödande konsekvenser.

I övrigt kan Djurgården formera den startelva man önskar, och det är såklart en fördel att man har ungefär samma matchtrupp som senast.

Det här går att jämföra med Mjällby AIF som tappade sin målvakt Marko Johansson tillbaka till Malmö FF, men där alterantivet nu har gjort det minst lika bra. Det är alltså inte en försvagning att tala om egentligen. Vidare ska sägas att Besard Sabovic är lite osäker till spel, och han lär ju vara sugen på att spela med tanke på sitt förflutna i Djurgården, samtidigt som David Batanero inte är i fullt slag. Men han gjorde ett inhopp senat och bör därmed vara redo för spel igen.

Här känns det som att spelbolagen blivit lite väl enögda och trott på en enkel vinst för hemmalaget, när det mesta egentligen talar för en tätare match. Mjällby AIF har hittat tillbaka till stabiliteten och har god form.

Mjällby AIF +1,25 (asian handicap) spelas till 1,73 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Mjällby AIF +1,25 (asian handicap)
Odds: 1,73
Bolag: Unibet
Spelstopp: 19:00, onsdag 12 augusti
TV: 
Stream: