Speltips Djurgården Kalmar 6 mars 2021

Speltips Djurgården – Örebro 17/6: Skrällpotential i Stockholm

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Mästaren tillika premiärvinnaren Djurgården är ett mardrömsmotstånd för Örebro SK, men räkna inte bort närkingarna inför onsdagens match dem emellan på Tele2 Arena. Bud på skräll, månne?

  Rygga ÖSK +1,5 mål hos Casumo Sport!
Annons. Nya kunder hos Casumo. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Prestation kontra resultat

Signifikativt för toppklubbar brukar vara att kunna vinna även när maskineriet hackar, man inte får till spelet. Den allsvenska premiären 2020, en säsong som alltså blivit framskjuten på grund av situationen i världen, var ett praktexempel på det gällande Djurgårdens IF.

Stockholmarna reste till Uppsala och Studenternas IP för att ställas mot IK Sirius – en match de vann med två mål mot noll efter nickmål från Erik Berg, som gjorde sitt första allsvenska framträdande på över ett år, samt spiken i kistan av inhopparen och lovande Oscar Pettersson från nära håll. Detta trots att de hade spelmässiga problem under merparten av matchen.

Tvärtom var det för Örebro SK, när de fick besök av AIK på Behrn Arena. Prestationen var det facto bra och det skapades en hel del – exempelvis en ribbträff under slutspurten, då vid 0-1 på tavlan – men till slut förlorades matchen med 0-2. Dels var det effektiviteten och dels var det marginalerna som saknades.

Nu åker ÖSK till Stockholm och Tele2 Arena för att ställas mot Djurgården, som man egentligen var planerade att möta på hemmaplan i premiären. Det är ett mardrömsmotstånd i dess rätta bemärkelse; med nio av de tio senaste inbördes mötena förlorade. Statistik man inte kan bortse från.

Jämnare än spelbolagen tror

Mästaren och väntade titelutmanaren Djurgården på Tele2 Arena. Det handlar förstås om en av de tuffaste möjliga uppgifterna i Allsvenskan. Ändå vill vi inte räkna bort närkingarna till fullo här och ser hemmaoddset, favoritskapet, som överdrivet.

Man får helt enkelt baka in de rena prestationerna i analysen och för Djurgården saknades det mycket mot Sirius. Hade helt klart kunnat sluta annorlunda. Och Örebro stod i deras tur upp väl mot AIK och hade i ärlighetens namn en hel del oflyt i matchen.

På 1X2-marknaden hade vi velat skjuta över åtminstone 10-15 punkter från ettan till övriga tecken, om vi hade haft titeln oddssättare, men nu är det istället bara att utnyttja det spelvärde som presenteras.

Vårt speltips blir därför Örebro SK +1,5 mål (asian handicap) – spelet sitter om de vinner, spelar oavgjort eller förlorar med max uddamålet – till oddset 1,80 hos Casumo Sport. 1-0/1, kanske?

Annons:
  Rygga spelet hos casumo sport – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Örebro SK +1,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,80
Bolag: Casumo Sport
Spelstopp: 19:00, onsdag 17/6
TV: 
Stream: