29 september 2019 Elfsborg AIK Speltips

Speltips Elfsborg – Sirius 3/8: Tight match

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.Två lag som har imponerat i inledningen gör nu upp i Allsvenskan den 3 augusti 2020. IF Elfsborg får besök av IK Sirius på Borås Arena.

  Rygga vårt speltips hos Coolbet!
Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är åter dags för en allsvensk fotbollsmåndag och det är inga dåliga matcher som nu står för dörren. Ett av mötena spelas på Borås Arena, där hemmalaget IF Elfsborg får besök av IK Sirius i en på förhand svårbedömd historia.

IF Elfsborg har lyckats smyga med i toppskiktet av tabellen och ligger just nu fyra, men med ett behändigt avstånd upp till lagen i toppen. Men det här kan rent av bli en säsong där en Europaplats är möjlig. Kan det vara så att Jimmy Thelin äntligen fått ordning och styr på sitt lag?

IF Elfsborg har två vinster på sina tre senaste, och var på väg mot en tredje senast mot Varberg, men släppte då in en sen kvittering. IK Sirius å sin sida gjorde ånyo en bra insats mot MFF senast, men föll igenom i slutet och förlorade med hela tre mål till slut.

Men formen är utan tvekan positiv i båda lagen inför den här matchen.

Målspel i Allsvenskan

Om vi ser till tabellen är det här de två lag som gör det allra bäst utifrån vad man hade förväntat sig på förhand, och om vi inte tar med Varbergs BoIS är det utan tvekan så att IK Sirius är det lag som varit allra bäst sett till vad man kanske hade trott. Det kan man inte blunda för, och det förtjänar Henrik Rydström är kredd för att man gör.

Nu har man också lyckats förlänga kontraktet med Sugita, som varit den kanske allra bästa spelaren. Det gör att man kommer fortsätta på samma vis, och ha en offensiv som hela tiden kan hota.

IF Elfsborg å sin sida har en bra truppsituation, utan några allvarliga skador och med en Jesper Karlsson som steppat upp ordentligt. Det känns som att han återigen kan fylla en viktig roll inför den här matchen som vi tror blir ganska öppen.

Båda lagen göra mål spelas till 1,64 gånger krämen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål
Odds: 1,64
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 19:00, måndag 3 augusti
TV: 
Stream: